...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

3.3.15

Σε ισχύ τα χειρόγραφα μισθωτήρια έως 960 ευρώ ετησίως

aixmeas
Αποτελεσματική η παρέμβαση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λιβαδειάς
Όπως ενημέρωσε o Αγροτικός Συνεταιρισμός Λιβαδειάς «Ο Αιχμέας»  την Δευτέρα 2 Μαρτίου δόθηκε στην δημοσιότητα η εγκύκλιος με την οποία τροποποιήθηκαν ορισμένες διατάξεις απόφασης που αφορά στην υποβολή δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μισθώσεων ακίνητης περιουσίας με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου (Taxis).

Σημαντικό ενδιαφέρον για τους αγρότες παρουσιάζει η προαιρετική υποχρέωση υποβολής για τους εκμισθωτές αγροτικών εκτάσεων εφόσον το μηνιαίο μίσθωμα δεν υπερβαίνει το ποσό των 80 ευρώ. Επίσης σε περιπτώσεις προαιρετικής υποβολής, η προθεσμία υποβολής παρατείνεται έως 31 Μαρτίου 2015 για τις εκμισθώσεις που συνάφθηκαν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014 .
Ganestis01«Αισθανόμαστε πλήρη δικαίωση από τις εξελίξεις αφού έπειτα και από τις παρεμβάσεις του προέδρου του Αγροτικού μας Συνεταιρισμού Λιβαδειάς και αντιπροέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιώργου Ανέστη σχετικά με το μηνιαίο όριο μίσθωσης, ένα θέμα για το οποίο είχαμε αποστείλει στο Υπουργείο Οικονομικών στις 17 Φεβρουαρίου επιλύεται ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο εν όψει μάλιστα του ΟΣΔΕ 2015″., επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο «Αιχμέας».