...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

23.3.15

Εκδηλώσεις Κοινωνικής Ευαισθησίας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Λεβαδείας

morf1
«Το εγκώμιο είναι η πληρωμή της αρετής»  Κικέρων
Μια συγκινητική και ανθρώπινη βραδιά εκτυλίχθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στις 11 Μαρτίου, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης θεσμού στην πορεία του Συλλόγου, κατά την οποία τιμήθηκαν οι συμπολίτες μας Παναγιώτης Ν. Ράντζος και Γεώργιος Θ. Κουρεντής.
Οι δύο άξιοι επαίνου συμπολίτες μας υπηρέτησαν αθόρυβα και συστηματικά – και συνεχίζουν να υπηρετούν – την πόλη μας, ο πρώτος από τη θέση του Σταθμάρχη του ΟΣΕ και ο δεύτερος από τη θέση του γυμναστή – προπονητή.
Πολύτιμες οι κοινωνικές υπηρεσίες τους. Ο κ. Ράντζος αγωνίστηκε και εξακολουθεί να αγωνίζεται για τη διατήρηση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης μας και για τη βελτίωση της λειτουργίας του. Παράλληλα, ακούραστος προσφέρει την ανιδιοτελή εργασία του υπέρ των ευπαθών συμπολιτών μας.
Ο κ. Κουρεντής επί μακρά σειρά ετών είχε αναλάβει τη σωματική και ηθική διάπλαση των νέων της Λιβαδειάς και άξιοι αθλητές ανδρώθηκαν υπό την καθοδήγησή του. Πέραν από το εκπαιδευτικό του έργο έχει προσφέρει και πολύτιμο κοινωνικό έργο, προωθώντας το μαζικό και ατομικό αθλητισμό στην περιοχή μας.

Για τους τιμώμενους μίλησαν με θερμά λόγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και οι κ.κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Χαράλαμπος Υφαντής και Χρήστος Δαμιανίδης.
Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου που ήρθε για να συγχαρεί με την παρουσία του τους τιμώμενους. Το στίγμα της ζεστής βραδιάς έδωσε ο Διευθυντής των μουσικών τμημάτων του Δήμου Λιβαδειάς κ. Γεώργιος Κοσμίδης και η μαθήτριά του δ. Ισμήνη Μαντζουράνη, που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση κερδίζοντας το ένθερμο χειροκρότημα των παρισταμένων.
Τις τιμητικές πλακέτες και τους αναμνηστικούς παπύρους σε επιβράβευση της πολύχρονης, αθόρυβης και ουσιαστικής προσφοράς τους απένειμαν στον κ. Ράντζο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και στον κ. Κουρεντή ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Τζαμτζής και ο Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Λουκάς Φούφουλας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Νικολάου κλείνοντας τη βραδιά επισήμανε ότι απώτερος στόχος αυτής της εκδήλωσης δεν είναι η προβολή των προσώπων – άλλωστε οι τιμώμενοι σε όλη τους τη ζωή επέλεξαν να εργαστούν σεμνά και ουσιαστικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – αλλά η προβολή του παραδείγματός τους, το οποίο όλοι ευελπιστούμε να λειτουργήσει ως πρότυπο για τους νέους μας, που τόσο τους ταλαιπωρούν και τους αποπροσανατολίζουν τα κίβδηλα ιδανικά.
morf2