...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

28.4.15

Γ. Σταθάς: Όποιος σαμποτάρει τον Τσίπρα, δεν σαμποτάρει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την Ελλάδα


stathas2

Η πολιτική που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με όσα εφάρμοζαν ο Α. Σαμαράς και ο Ε. Βενιζέλος σύμφωνα με τον Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά.
Σε οτι αφορά τα σενάρια για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ή εκλογών ο κ. Σταθάς επεσήμανε οτι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αφού άλλωστε δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από τις διαπραγματεύσεις ώστε να καθοριστούν και οι ενέργειες που θα γίνουν
«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, κάποιο αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις  και δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτήν την στιγμή αν θα ζητήσουμε εκλογές, δημοψήφισμα ή θα προβούμε σε όποια άλλη ενέργεια. Από αυτά που ακούγονται δεν ισχύει τίποτα. Όταν έρθει ώρα θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάς.
Παράλληλα έκανε λόγο για κατευθυνόμενες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Οι μνημονιακές και οι νεοφιλελευθερες δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας που υποστήριξαν όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές είναι σίγουρο ότι θα κάνουν προπαγάνδα.. Αναμενόμενο είναι, αυτοί θέλουν να κάνουν την δουλειά τους και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας πάνω από όλα γιατί ο αγώνας είναι πατριωτικός», τόνισε ο Γ. Σταθάς και υπογράμμισε πως «όποιος σαμποτάρει τον Τσίπρα, δεν σαμποτάρει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την Ελλάδα».
Σε ότι αφορά την πράξη νομοθετικού Περιεχομένου σημείωσε πως η μόνη του διαφωνία είναι πως «θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και να μην έρθουν προ τετελεσμένων γεγονότων» και συμπλήρωσε: «Δεν είναι κάτι αρνητικό, ούτε χάνουν τα χρήματα, ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα να θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι».
Έμφαση έδωσε επίσης στο οτι «αυτές οι ΠΝΠ που έχουν έρθει, έχουν έρθει για το καλό της πατρίδας μας και όχι για να μειώσουν συντάξεις, ούτε για να κλείσει η ΕΡΤ, όπως είχε γίνει με την προηγούμενη κυβέρνηση, είναι σε τελείως διαφορετική πολιτική κατεύθυνση και μάλιστα σε μια περίοδο έκτακτης ανάγκης»