...Συνεχίζουμε εδώ!

8.5.15

Να πυκνώσουν τις τάξεις του αντιφασιστικού και ταξικού κινήματος καλεί τους πολίτες ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς


dimkin

Nα δυναμώσουν, να πυκνώσουν τις τάξεις του αντιφασιστικού, ταξικού, εργατικού κινήματος και να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν τα δικαιώματα που τους αναλογούν καλεί τα μέλη του και όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς με αφορμή την 9η Μαΐου που έχει καθιερωθεί ως η Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Είναι ταυτόχρονα και μέρα μνήμης και τιμής για τα εκατομμύρια των νεκρών του πολέμου. Μια νίκη σταθμός στην παγκόσμια ιστορία αφού σταμάτησε την εξάπλωση του χιτλεροφασισμού στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ενάντια στην προσπάθεια των κυρίαρχων για μια οργανωμένη λήθη, η 9η Μαΐου είναι μια μέρα μνήμης και εγρήγορσης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπούρας.

Και κατέληξε: «Η χώρα μας κι ο λαός μας ήταν μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που αντιστάθηκε σθεναρά στον φασισμό κι οι αγώνες κι οι θυσίες του θα μείνουν πάντα να μας διδάσκουν και να μας δείχνουν, τον δρόμο του αγώνα και των λαών».