...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

30.9.15

Σε τρείς Εκθέσεις Τροφίμων η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


perifereia

Σε τρείς κλαδικές εκθέσεις , “MEAT DAYS 2015”  (για το κρέας και τα προϊόντα του),  “DAIRY EXPO 2015”   (για τη γαλακτοκομία και τυροκομία) και  “FROZEN FOOD 2015”  (για κατεψυγμένα τρόφιμα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις 7-9 Νοεμβρίου 2015,  στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των ενεργειών υποστήριξης, προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπως έκανε γνωστό Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γιώργος Κελαϊδίτης θα καλύψει πλήρως το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ σημαντική θα είναι για την καλύτερη εικόνα της προσπάθειάς μας η ύπαρξη διαφημιστικού υλικού εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Η Περιφέρεια Στερεά Ελλάδα, καλεί όσους ενδιαφέρονται μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2015, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22313 51275 ή 22213 52494 είτε να αποστείκλουν αίτημα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, στο fax 22310 35941 ή στο email s.tselas@pste.gov.gr
Περισσότερα στοιχεία για τις εκθέσεις υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr.