...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

8.10.15

Προβλήματα στο 2ο Δ.Σ. Αλιάρτου


sxoleio2

Ανήσυχοι είναι οι γονείς των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου κυρίως όπως λένε για την κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες. Όπως γνωρίζουμε το τμήμα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας τον Δεκέμβριο του 2014 έκανε έλεγχο στο συγκεκριμένο σχολείο και διαπίστωσε αρκετά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λυθούν και μάλιστα ενημέρωσε γι΄ αυτά όλους τους αρμόδιους προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις καθώς και τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.
Μάλιστα το Τ.Υ θα επισκεφθεί εκ νέου όλα τα σχολεία για τους σχετικούς ελέγχους.
Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση αρμόδιος να απαντήσει για το θέμα που αφορά στην υγεία των μικρών μαθητών αν δηλαδή έγιναν οι παρεμβάσεις και για ποιό λόγο προκύπτουν προβλήματα είναι ο δήμος Αλιάρτου.
Το ενδιαφέρον βέβαια θεωρείται δεδομένο τόσο από τον δήμαρχο Γιώργο Ντασιώτη όσο και από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αραπίτσα που είναι και εκπαιδευτικοί και δεν είναι δυνατόν να προχώρησαν για παράδειγμα στις πλαστικοποιήσεις τω γηπέδων μπάσκετ και να μην προχώρησαν σε παρεμβάσεις για την διασφάλιση της υγείας των μικρών μαθητών.