...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

8.10.15

Το Ε.Κ. Λιβαδειάς συνεχίζει για 4η χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου


ergatiko2

Tο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια που ο λαός δοκιμάζεται από τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία καθιστούν για αρκετούς απαγορευτική την ικανοποίηση βασικών αναγκών συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου».
Η δράση αφορά  στην Επαρχία Λιβαδειάς «για τα παιδιά των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών που όπως καθημερινά όλο και πιο έντονα γίνεται κατανοητό δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός σχολείου για λίγους».
Μέσα σε αυτή την κατάσταση το Ε.Κ. καλεί όσους εκπαιδευτικούς θέλουν, «σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, να λάβουν μέρος σ’ αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης».
Παράλληλα καλεί όσους επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, για το Σχολικό έτος 2015-2016, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και να καταθέσουν τα  δικαιολογητικά στο  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 22610 28344.
Μαζί με την αίτηση του κηδεμόνα οι δικαιούχοι πρέπει να καταθέσουν φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο που φοιτά ο μαθητής, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Φωτοτυπία εκκαθαριστικού και Ε9, θεωρημένα ή υπεύθυνη δήλωση του  Ν. 1599/86, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου απορίας προνοίας ή φωτοτυπία κάρτας ανεργίας.