...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

29.10.15

Η Pitbull Security εντόπισε αυτοκίνητο διαρρηκτών στην περιοχή της Αλυκής


paralia-alykhs

Στην περιοχή της Αλυκής Βοιωτίας  27 Οκτωβρίου τα ξημερώματα η Pitbull Security εντόπισε ένα ύποπτο ασημί αυτοκίνητο το οποίο κίνησε την περιέργεια των ανδρών της που το έθεσαν υπό παρακολούθηση.  
Μόλις ο οδηγός του ΙΧ (που όπως διαπιστώθηκε αργότερα είχε κλεμμένες πινακίδες) αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού  της PITBULL SECURITY  πυροβόλησε προς το μέρος των αντρών ευτυχώς άστοχα και συνέχισε την πορεία του.  Όταν  οι δράστες βρέθηκαν σε αδιέξοδο εγκατέλειψαν αναμμένο το αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα σε έλεγχο που διενέργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες είχε στο εσωτερικό του διάφορα κλοπιμαία από ληστείες που είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα οι δράστες σε οικίες στην περιοχή της Αλυκής. 

Οι δράστες προφανώς είχαν και συνεργούς με άλλο αυτοκίνητο  το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.  Η Pitbull Security κινητοποιήθηκε ώστε να παρακολουθήσει την περιοχή με τα αυτοκίνητα της εταιρείας αλλά και με την ελικοπτεριακή κάμερα.
Οι δράστες πανικόβλητοι προσπάθησαν να  διαφύγουν με δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο όμως ανετράπη και έτσι τράπηκαν πεζή σε φυγή πεζοί αλλά οπλισμένοι.
Ακολούθως δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στην συγκεκριμένη περιοχή και προχώρησαν επιλήφθηκαν της υπόθεσης
Η Pitbull Security είναι η εταιρία που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας στην περιοχή.

Πηγή: e-sterea.gr