...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

8.10.15

Δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στον ιστό δίπλα από το νοσοκομείο. Ανοίγει ξανά το θέμα για το Δήμο Λεβαδέων (video)


keraiaNOSOKOMEIO

Eκεί που πολίτες της Λιβαδειάς γενικώς, περίοικοι και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο πίστευαν οτι στο χώρο πάνω από το νοσηλευτικό ίδρυμα λειτουργεί κεραία κινητής τηλεφωνίας μιας εταιρείας σήμερα μάθαμε οτι λειτουργεί και δεύτερη.
Διπλή ακτινοβολία δηλαδή.
Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη.
Το ρεπορτάζ ανέδειξε το star Λαμίας όπου κατέγραψε την αναστάτωση που προκάλεσε σε κατοίκους και εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς η παρουσία τεχνικού συνεργείου στον περιβάλλοντα χώρο του ιστού κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί  στο σημείο, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή και πλησίον της δεξαμενής υδροδότησης.
Οι τεχνικοί της εταιρείας  επιχείρησαν στον ιστό εργασίες συντήρησης αλλά διακόπηκαν από τους προαναφερόμενους υπό το φόβο της αναβάθμισης της κεραίας.
Δείτε το πρώτο βίντεο από το lamiastar.gr:

 Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα να παρέμβει άμεσα και η δημοτική αρχή προχωρώντας σε έρευνα του συγκεκριμένου φακέλου.
Την είδηση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Η πολεοδομία του Δήμου τον Αύγουστο του 2010 είχε δώσει σχετική άδεια και σε δεύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ιστό για να τοποθετήσει και τα δικά της πάνελ εκπομπής και λήψης.
theodoropoulosSTELIOS
Από την πλευρά του Δήμου θα διερευνηθεί επίσης αν η κεραία που λειτουργεί στο νοσοκομείο είχε συμπεριληφθεί στην προσφυγή που είχαν καταθέσει στο ΣτΕ κάτοικοι της περιοχής του κέντρου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είχαν εγκατασταθεί στο κτίριο του ΟΤΕ , αν υπάρχουν σχετικές αποφάσεις και να έχουν τηρηθεί από τις συγκεκριμένες εταιρείες.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει έντονη κινητικότητα και από την πλευρά του νοσοκομείου που απαιτεί την άμεση απομάκρυνση της κεραίας.
Δείτε το δεύτερο βίντεο: