...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

18.11.15


kineir


Σε εκδήλωση στις 20 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Κρύα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού καλούν οι Γονείς σε Δράση και ο Δήμος Λεβαδέων
Με το σύνθημα "Κίνημα Ειρήνης…. Για ένα ΛΕΠΤΟ ΦΩΤΟΣ! Δράσε με την ψυχή.... Λάμψε με την καρδιά... Δώσε φως για ένα παιδί! Υφαίνουμε τον ιστό του Φωτός, για την προστασία της ζωής των παιδιών" καλούν "την ανθρωπιά που μας ενώνει όλους" σημειώνοντας: "Ας ανάψουμε ένα κερί για χάρη όλων των παιδιών που αγωνίζονται για τη ζωή τους αυτή την στιγμή. Ας υφάνουμε μαζί ένα δίκτυο φωτός, το οποίο μπορεί να τους δώσει τη δύναμη να προχωρήσουν στο δρόμο που έπρεπε να επιλέξουν. Ας γίνει αυτός ο δρόμος ένα ταξίδι από την απελπισία στην ευκαιρία, από την απλή επιβίωση σε μια ζωή με ευκαιρίες και ανάπτυξη".  
                                                                

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από το τραγούδι "We Are The World, we are the children", οι στίχοι του θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους ενώ οι διοργανωτές προτείνουν σε όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν να ανάψουν ένα κερί και να το τοποθετήσουν σε ένα παράθυρο ακριβώς στις 8.30 μ.μ.