...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

3.11.15

Σε συμβολική κατάληψη των δημαρχείων των δήμων Λεβαδέων και Διστόμου – Αράχωβας-Αντίκυρας προχωρά ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α


mpoyrasn

Στο πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και ύστερα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή , ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς προχωρά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί σε συμβολική κατάληψη των Δημαρχείων και των υπολοίπων δομών ( παιδικών σταθμών , αμαξοστασίων , Κ.Α.Π.Η. κτλ ) των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας , από τις 7:00 έως τις 10:00 το πρωί.
«Το επόμενο χρονικό διάστημα η νέα καταιγίδα μνημονιακών μέτρων που θα φέρει για ψήφιση η συγκυβέρνηση, θα πρέπει για μια ακόμη φορά να μας βρει ενωμένους και αποφασιστικούς να διεκδικήσουμε… το αυτονόητο: τη δουλειά μας, τον μισθό μας, την σύνταξή μας, την υγειονομική μας περίθαλψη, το μέλλον των παιδιών μας… την ίδια τη ζωή μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συλλογος.
Και προσθέτει: «Μπροστά στη νέα γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την ψήφιση των εφαρμοστικών Νόμων για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις μισθών, στην κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α., στις ιδιωτικοποιήσεις και στη διάλυση των Ο.Τ.Α. αλλά και στη νέα φοροεπιδρομή, εμείς απαντάμε με το δυναμικό, ενωτικό αγώνα μας».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπούρας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημασία μιας μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση και σε ένα διαρκεί αγώνα «για την αξιοπρέπειά μας , για το μέλλον μας , για το μέλλον των παιδιών μας», τονίζοντας πως «όλοι μαζί, ενωτικά και αγωνιστικά μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Καταλήγοντας κάλεσε «όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αγρότες, καθώς και κάθε κοινωνική ομάδα που το επιθυμεί, σε συστράτευση για τον κοινό αγώνα απέναντι στις ισοπεδωτικές πολιτικές των μνημονίων».