...Συνεχίζουμε εδώ!

31.12.15

Τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη πρόσφερε στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

ast01
Τρόφιμα, είδη ένδυσης και διάφορα άλλα πράγματα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της πρόσφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας την παραμονή των Χριστουγέννων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων.
Η δράση αυτή την εορταστική περίοδο εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνια εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
«Η Ελληνική Αστυνομία κάθε χρόνο διοργανώνει μια πανελλήνια κινητοποίηση, συγκεντρώνει και προσφέρει διάφορα είδη για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας συγκέντρωσε είδη ρουχισμού, τρόφιμα και παιχνίδια που τα προσφέρουμε σήμερα με μεγάλη ευχαρίστησε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων για να μοιραστούν. Η Αστυνομία είναι πάντα κοντά στους πολίτες και στο θέμα τις αστυνόμευσης για να έχουμε μείωση της εγκληματικότητας και αναίμακτες γιορτές.», σημείωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Γεωργακόπουλος και ευχήθηκε «να πάνε όλα καλά αυτέ τις άγιε ήμερες, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».
Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου δήλωσε σχετικά: «Για μια ακόμα χρονιά η Αστυνομία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα επιδεικνύοντας ευαισθησία και προσέφερε μια σημαντική βοήθεια σε τρόφιμα και ιματισμό. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Νικο Γεωργακόπουλο, η συνεργασία μας είναι άψογη και σε οτι αφορά στις κοινωνικές δομές αλλά και στην ασφάλεια της πόλης και τον δημοτών. Εύχομαι καλύτερες ημέρες και δημιουργικές για το 2016».
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Γιάννα Νταντούμη σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για κάλυψη αναγκών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο τώρα στις γιορτές αλλά καθημερινά η Α.Δ. Βοιωτίας είναι δίπλα μας. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Ο Δήμος Λεβαδέων όπως μέχρι σήμερα έτσι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των δημοτών».


Προσφορά σε όλη τη Στερεά
Τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί πρόσφεραν επίσης οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας.
Διάφορα είδη προσφέρθηκαν στο σύλλογο «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπενησίου, καθώς και στον Τομέα Εσωτερικής και Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδος
Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις προσέφεραν διάφορα είδη, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, όπως τονίστηκε «ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη».
ast02