ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο νέος Βοιωτός σεφ ο Κώστας Αραμπάνος

Είχε τη μαγειρική στο… αίμα του. Από μικρός του άρεσε να μαγειρεύει… Και έτσι αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.
Ο λόγος για τον συμπολίτη μας Κώστα Αραμπάνο που σπουδάζει στα ΙΕΚ Ακμή στην ειδικότητα τεχνικός μαγειρικής τέχνης (αρχιμάγειρας). Μάλιστα το καλοκαίρι δούλεψε με ιδιαίτερη επιτυχία στο κτήμα Παναγιωτόπουλου στην Πάτρα. Ο Κώστας σε λίγο καιρό λοιπόν θα πάρει τον τίτλο του σεφ και σίγουρα με την θέλησή του και την εργατικότητά θα διαπρέψει στο εν λόγω επάγγελμα που του αρέσει πάρα πολύ.
Καλή σταδιοδρομία!
Στην πάνω φώτο ο Κώστας Αραμπάνος με τον καταξιωμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου)

Δείτε και μερικά σπέσιαλ εδέσματα από τον Κώστα
sef
sef1
sef2
sef3
sef4
sef5

εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ

εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου