Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λιβαδειά

xr01
«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του Ειδικού Δημοτικού
Δέντρο Αλληλεγγύης απο τους Levadistas 
Στην κατάμεστη από μικρά και… μεγάλα παιδιά κεντρική πλατεία της Λιβαδειά ο Δήμος Λεβαδέων την Παρασκευή άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την εορταστική περίοδο.
Παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο γονείς και παιδιά έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό παρών ενώ το θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων της Λιβαδειά που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση.
Από την πλευρά του, ο Δήμος Λεβαδέων είχε ένα πλούσιο πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Λιβαδειάς, με κεράσματα από τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς και διάφορα παιχνίδια και δράσεις για τους μικρούς φίλους.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, αφού ευχήθηκε «Χρόνια πολλά, με υγεία και ενότητα», κάλεσε στο βήμα τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς οι οποίοι «φύσηξαν» και άναψαν  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που θα κοσμεί την πόλη κατά την διάρκεια των εορτών.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαθητές που ζωγράφισαν την Χριστουγεννιάτικη αφίσα του Δήμου Λεβαδέων και την κάρτα, ενώ ξεχώρισε ήταν το «Δέντρο Αλληλεγγύης», μια πρωτοβουλία της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών Levadistas, που συγκέντρωναν κουτιά με γάλα τα οποία θα μοιραστούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη με την βοήθεια του παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
xr02xr03xr04xr05

εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου