...Συνεχίζουμε εδώ!

31.12.15

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών αλλά και μεγάλων το παιχνίδι του κρυμμένου Αη Βασίλη στη Λιβαδειά


aiv02

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά το παιχνίδι του χαμένου Αη Βασίλη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη γέμισε από μαθητές των σχολείων της Λιβαδειάς ενώ δεν ήταν λίγοι και οι γονείς που έτρεξαν μαζί με τα παιδιά σε κάθε γωνιά της πόλης να εντοπίσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του Αη Βασίλη.
Οι συμμετέχοντες αφού εκδήλωσαν ενδιαφέρον, πήραν τον αριθμό της ομάδας τους, τις οδηγίες και ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης που γέμισαν με χαρούμενες φωνές
Μετά από ώρες τρεξίματος και ψαξίματος στις γειτονιές της Λιβαδειάς μικροί και μεγάλοι, λαχανιασμένοι, ιδρωμένοι, κατάκοποι, άσχετα με το αν βρήκαν πρώτοι τον Αη Βασίλη ή προηγήθηκαν άλλοι ήταν όλοι χαμογελαστοί και χαρούμενοι αφού όπως είπαν μικροί και μεγάλοι «ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους το παιχνίδι» ενώ δεν παρέλειψαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους ενώ για άλλη μια φορά σημαντική ήταν η συμβολή των Levadistas.
Η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου με την ευκαιρία της εκδήλωσης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και συνεχάρη όσους συμμετείχαν και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση του παιχνιδιού που όπως είπε τείνει  να γίνει θεσμός. «Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων των εορτών των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένο στο πως θα γίνουν χαρούμενα τα παιδιά μας», επεσήμανε χαρακτηριστικά η Γ. Πούλου.

«Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι δράσης και εξυπνάδας  ανταποκρίθηκαν όλα τα σχολεία και οι οι ομάδες που συμμετείχαν ξεπέρασε τις 50 με περισσότερα από 500 παιδιά», σημείωσε η Χρύσα Καντά.
Στη συνέχεια από τους Levadistas ο ζωγράφος Νεοκλής Αράπολγου τόνισε πως εκτός από τους γονείς που συμμετέχουν, βοηθάνε και αρκετοί συμπολίτες όχι απαραίτητα γονείς παιδιών ενώ η Ελένη Βαλλά επεσήμανε σχετικά: » Βοηθάμε όπου χρειάζεται και μπορούμε. τη συγκεκριμένη εκδήλωση μετά και την περσινή επιτυχία την περίμεναν με αγωνία τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς και απ΄ οτι φαίνεται κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται με περισσότερες συμμετοχές και μεγαλύτερη επιτυχία».
aiv01