...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.3.16

Στη σύσκεψη αγροτών στην Λάρισα και η Βοιωτία


agr02

Σύσκεψη με την συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων από διάφορες περιοχές της χώρας καθώς και από την Βοιωτία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Λάρισα σύσκεψη προκειμένου να καθοριστεί η στάση τους απέναντι στα νομοσχέδια που θα έρθουν στο προσκήνιο και που επηρεάζουν άμεσα τον πρωτογενή τομέα.
Το μέλλον για τους αγρότες παραμένει αβέβαιο και σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους σκοπός είναι οι αντιδράσεις να παραμείνουν ζωντανές και γι΄ αυτό στις σκέψεις τους είναι ακόμη και η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Αθήνα κατά την ημέρα ψήφισης των νομοσχεδίων ενώ προσανατολίζονται ακόμη και στη δημιουργία ενός κεντρικού συντονιστικού οργάνου.
Όπως επεσήμανε ο αγρότης από τη Βοιωτία Γιώργος Τακμάκης που συμμετείχε στην σύσκεψη ο προβληματισμός ήταν έντονος αφού σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στα νομοσχέδια που θα φτάσουν στην Βουλή δεν περιλαμβάνεται η πλειοψηφία των προτάσεων και των αιτημάτων των αγροτών.

Στόχος των αγροτών παραμένει η αποτροπή των «καταστροφικών μέτρων για τον πρωτογενή τομέα» που κατά γενική ομολογία αν περάσουν και εφαρμοστούν θα οδηγήσουν στον αφανισμό όχι μόνο τους αγρότες αλλά γενικότερα την ελληνική ύπαιθρο.