...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.3.16

Προς παπαγαλάκια: Αποκριάτικα "χτύπησε"... ο "Δαίμων"Από λάθος σε προηγούμενο δημοσίευμα στον Τύπο που αφορούσε στον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς "Το Γαϊτανάκι" παραποιήθηκε στοίχος του προέδρου του Συλλόγου τον οποίο ανέφερε σε δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει. 
Το λάθος οφείλεται στον "Δαίμων του τυπογραφείου", για την ακρίβεια στον "Δαίμων" του αυτόματου κειμενογράφου, ψιλά γράμματα για τους περισσότερους. Ας είναι...
Το ορθό λοιπόν που είπε ο Θανάσης Ανέτας καταλήγοντας είναι: "Ψεύτικε κόσμε κι άδικε σε μένα μην πενιέσαι εγώ ήμουν που σε γλένταγα και τώρα μ΄ απαρνιέσαι".
Είπε και άλλα αργότερα με αφορμή το λάθος, περί εισαγγελέα, διότι μετά από 25 συνεχή έτη με ρεπορτάζ για το "Γαϊτανάκι"...  ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Καλές απόκριες και καλό καρναβάλι κ. Πρόεδρε...
Αυτά για τελευταία φορά επειδή κάποιοι προσποιούνται πως δεν γνωρίζουν και λένε δεξιά και αριστερά ότι τους "κατεβαίνει" ή ότι τους λένε να πούνε, δεν θα επανέλθω (σεβόμενος πρόσωπα και καταστάσεις) εκτός... απροόπτου!
Τώρα τα παπαγαλάκια (τους κουράζω λίγο, δεν πειράζει ας μεταφέρουν και μια φορά την αλήθεια) ας πιάσουν δουλειά... Γ.ΜΠΑΡ.