...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

23.3.16

Το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο για την στήριξή του


georgiosMITRO

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο, ευχαριστούν θερμά «για τη στήριξή του τόσο την πνευματική όσο και την υλική» ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λιβαδειάς.
Επίσης στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΕΕΕΚ επισημαίνει: «Παράλληλα θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για το χρηματικό ποσό που διέθεσε στο σχολείο μας και να τον διαβεβαιώσουμε ότι αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Διατέθηκε για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος και καθώς ακόμη δεν έχουν εκδοθεί σχολικά βιβλία για σχολειά σαν το δικό μας…, το χρησιμοποιούμε καθημερινά για να αναπαράγουμε το εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό που έχουμε ανάγκη».
Τονίζει δε πως νοιώθουν υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα ικανοποιημένοι για την κατανόηση αλλά και την άμεση ανταπόκριση του κ. Γεώργιου στο αίτημα του σχολείου και συμπληρώνει: «Η βαθειά ανθρώπινη και συγκινητική απόφασή του να υποστηρίξει το σχολείο είναι πολύτιμη και ενθαρρυντική για μας και αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την ανεξάντλητη αγάπη του για τα παιδιά».
Και η κοινότητα του ΕΕΕΕΚ καταλήγει: «Κλείνοντας, τον ευχαριστούμε και πάλι από την καρδιά μας κι ευχόμαστε να μακροημερεύει πάντοτε εν υγεία και να συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη».