...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

24.3.16

Επίσκεψη Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


agniadis0123

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Enterprise Greece, τον αρμόδιο εθνικό οργανισμό για την προώθηση των  Επενδύσεων και των Εξαγωγών, το πρόγραμμα Synergassia.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την επίσκεψη Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 έως 16 Απριλίου 2016. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο ενισχύει την τοπική ανάπτυξη και συντελεί στη διεθνοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των περιφερειών, ενώ ταυτόχρονα χτίζει ένα δίκτυο συνεργατών με διεθνείς εταίρους.  Στην πράξη, αποτελεί μοχλό μιας δυναμικής και εξωστρεφούς ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών.
Κατά την επίσκεψη της αποστολής Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οργανώνονται, μεταξύ άλλων :
Kατ΄ιδίαν συναντήσεις (Β2Β meetings) εξωστρεφών ΜμΕ με τους ξένους εμπορικούς και οικονομικούς ακολούθους, και
Ενημερωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την αρμόδια Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών για τις ΜμΕ που επιθυμούν να ενημερωθούν για ευκαιρίες ανάπτυξης τους σε συγκεκριμένες ξένες αγορές,  διαδικασίες, κλπ,
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις και το εξαγωγικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016,  9:00 – 13:00, στο Ξενοδοχείο Negroponte Resort (19ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας –Αλιβερίου) στην Εύβοια.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στηρίζει με ενεργό ρόλο τις δράσεις του προγράμματος Synergassia, και συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στην οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, συντονίζοντας τη συμμετοχή των επιχειρήσεων του Νομού Βοιωτίας.
Συνημμένα θα βρείτε:
Δελτίο Συμμετοχής για τις Συναντήσεις με τους Εμπορικούς & Οικονομικούς Ακολούθους,
Δελτίο Συμμετοχής για το Εξαγωγικό Σεμινάριο, και
Τα κριτήρια επιλογής για συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κοινή μας προσπάθεια θα συμβάλλει στην προβολή της Περιφέρειας μας ως επενδυτικού προορισμού και ως τόπου εξαγωγής ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων / υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και στην κατ’ επέκταση αύξηση των εξαγωγών της σε υπάρχουσες αγορές και τη διείσδυσή της σε νέες.
Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης