...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.3.16

Μήνυμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας για τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας


pantazi

Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε. Πόλεμοι μας ζώνουν, φτώχεια, ανεργία, ανασφάλεια, χείμαρρος οι πρόσφυγες. Ας ελπίσουμε με την βοήθεια του Θεού να τελείωση σύντομα αυτό.  Όμως όλο αυτό το διάστημα όπως και πριν πρέπει να σταθούμε δυνατές.
Είμαστε εδώ για να σμίξουμε τα χέρια ,να ενώσουμε τις καρδιές μας να πάρουμε θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε ν αγωνιζόμαστε εθελοντικά όπως πάντα όλες μαζί, πιο ισχυρές.
Γιατί είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Σ` αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να παραδειγματιστούμε από τους νησιώτες που σώζουν ανθρώπινες ζωές, τους εθελοντές ήρωες του Αιγαίου που άνοιξαν την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους και έπνιξαν το φόβο και το ρατσισμό  μ΄ ένα κύμα αλληλεγγύης.
Γιατί είμαστε ΜΗΤΕΡΕΣ
Τότε και μόνο τότε θα ‘χουμε  αξιοποιήσει σωστά το χρόνο που μας χαρίστηκε.

Τότε θα έχουμε δημιουργήσει κεφάλαιο που δεν φοβάται την υποτίμηση ούτε τους ληστές γιατί είναι κεφάλαιο ψυχής και ανθρωπιάς. Ένα κεφάλαιο που μας κάνει ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξης.
Οι σύλλογοί μας αυτά τα πολιτιστικά κύτταρα επιτελούν θαυμάσιο έργο.
Εύχομαι να γίνουν μικροί Παρθενώνες έχοντας παράδειγμα τον Παρθενώνα της προστάτιδας Αγίας μας, την Αγία Φιλοθέη την Αθηναία. Να καλλιεργούν την υψίστη αρετή την αγάπη, την φιλανθρωπία, τον πολιτισμό ,και τον ανθρωπισμό που είναι η μεγαλύτερη επανάσταση».
Γιατί είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Άντζελα Πανταζή