...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

23.3.16

Το θέμα της στέγασης του Δημαρχείου του Δήμου Λεβαδέων στο Διοικητήριο επαναφέρει ο Α. Ρούσσαρης


Στο θέμα της στέγασης του Δημαρχείου του δήμου Λεβαδέων στο Διοικητήριο αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά σε δηλώσεις του ο επικεφαλής  της μείζονος μειοψηφίας Άρης Ρούσσαρης.
"Το διοικητήριο είναι συνολικά 16.000 m² από αυτά έχουν εκτελεστεί έργα περίπου στα μισά. Ο Δήμος Λεβαδέων τώρα στεγάζεται σε περίπου 1.500 m² και θεωρώ οτι το διοικητήριο μπορεί να δώσει λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσαρης και πρόσθεσε: "Πρόσφατα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν έκανα την συγκεκριμένη πρόταση η κυρία Δήμαρχος απάντησε λέγοντας ότι η δημοτική πλειοψηφία, η δημοτική αρχή θέλει να στεγάσει το δημαρχείο στο κτήριο που στέγαζε Πνευματικό Κέντρο στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη".
Ο Α. Ρούσσαρης όπως επεσήμανε εκτιμά πως η πρόταση για στέγαση του Δημαρχείου στο συγκεκριμένο κτήριο "είναι κάτι που δεν μπορεί να υλοποιηθεί γιατί δεν επαρκούν οι χώροι" και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά "θα είναι άδικο να δαπανηθούν χρήματα για κάτι που ουσιαστικά δεν θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Δήμου".
Συμπλήρωσε δε οτι είναι οικονομική, κοινωνική και πολιτική νομοτέλεια ο χώρος του διοικητηρίου να αξιοποιηθεί από το Δήμο Λεβαδέων.

"Πρέπει όλοι να σκύψουμε πάνω από το ζήτημα εγώ ήδη έχω απευθυνθεί στην Αντιπεριφερειάρχη και το έχω αναφέρει και στον κύριο Περιφερειάρχη και θεωρώ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση ξεπερνώντας πολιτικές αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις. Δεν υπάρχουν χρήματα πλέον για δημαρχεία, σαφώς και θα απαιτηθούν και στην περίπτωση του διοικητηρίου χρήματα θα μπορέσει όμως ο Δήμος σε συνεργασία με την κυβέρνηση και την Περιφέρεια να στεγαστεί στο διοικητήριο σε βάθος χρόνου και γιατί όχι ακόμα και μέσα στην τετραετία", κατέληξε ο κ. Ρούσσαρης.