...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

19.5.16

Τους νέους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους ανακοίνωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Πούλου


antidimarxoiNEOI

Πέντε νέους Αντιδημάρχους και έξι Εντεταλμένους Συμβούλους όρισε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.
Η κ. Πούλου ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους επισημαίνοντας οτι από την πρώτη στιγμή στις προθέσεις και τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής "ήταν να χρησιμοποιηθούν σε θέσεις όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ένα πλαίσιο μιας όσο το δυνατόν περισσότερο συλλογικής διοίκησης του Δήμου" μέσω και της Εκτελεστικής Επιτροπής .
"Γνωρίζετε πως παρά το γεγονός ο Καλλικράτης προβάλλει ένα δημαρχοκεντρικό μοντέλο στην πραγματικότητα η δημοτική αρχή έχει εφαρμόσει απαρέγκλιτα τη λειτουργία της εκτελεστικής επιτροπής στην οποία σε αυτή τη δεύτερη περίοδο θα συμμετέχουν και οι Εντεταλμένοι σύμβουλοι", είπε η κ. Πούλου και συμπλήρωσε: "Γνωρίζετε ότι ανάγκες του καλλικρατικού Δήμου είναι τεράστιες, δεν περισσεύει κανείς όλοι είμαστε αναγκαία και χρήσιμοι".
Όπως είπε η Δήμαρχος σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο των 20 μηνών που υπήρχε ένα περιθώριο ανοχής και προσαρμογής τώρα δεν υπάρχουν παρά μόνο λίγες ημέρες για ενημέρωση.
Παράλληλα η Γ. Πούλου ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους της πρώτης περιόδου λέγοντας μεταξύ άλλων:  "Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εργάστηκαν ίσως και περισσότερο από αυτό που θα ήθελα με την έννοια ότι δούλεψαν και ως εργαζόμενοι, ως υπάλληλοι του δήμου όταν καθήκον των αιρετών είναι να διοικούν τις διευθύνσεις του δήμου. Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας και για τα αποτελέσματα που είχαμε την περίοδο αυτή που αγωνιστήκατε με πάθος, με ψυχή".

Όπως έκανε γνωστό η κ. Πούλου παρουσιάζοντας τους Αντιδημάρχους τις τεχνικές υπηρεσίες την πολεοδομία και την πολιτική προστασία ανέλαβε ο Χρήστος Κυπραίος ο οποίος θα είναι και αναπληρωτής Δημάρχου, την αρμοδιότητα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου η Κατερίνα Κοσκοβόλη, το περιβάλλον και την καθαριότητα ο Χρήστος Παπαθανασίου.
Χωρικοί αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στον πρώην καποδιστριακό δήμο Κορώνειας και  κοινότητας Κυριακίου ο Σωτήρης Καρβούνης που θα έχει και την αρμοδιότητα του αθλητισμού και ο Δημοσθένης Σπυρόπουλος για τους πρώην καποδιστριακούς δήμους Δαύλειας και Χαιρώνειας .
Εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίστηκαν ο Στέλιος Θεοδωρόπουλος για θέματα προγραμμάτων ευρωπαϊκών και εθνικών, ο Θανάσης Φορτώσης στον τομέα της πολιτικής προστασίας, ο Κώστας Καπλάνης στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού και της άρδευσης, ο Γιάννης Δημητρόπουλος στον τομέα της αγροτικής πολιτικής, ο Γιώργος Κωτσαδάμ στο γραφείο κίνησης και ο Στέλιος Σαλαπατάρας σε θέματα ανακύκλωσης και καθαριότητας.
"Η Δήμαρχος θα είναι μαζί σας δίπλα σας σε οτι χρειαστείτε, καλή δύναμη και καλή δουλειά", ευχήθηκε η Γιώτα Πούλου.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν την Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για την τιμή που τους έκαναν και δεσμεύτηκαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στα νέα τους καθήκοντα.

Από τους πρώην Αντιδημάρχους και νυν Εντεταλμένος Σ. Θεοδωρόπουλος επεσήμανε οτι στη δημοτική αρχή υπάρχει συνέχεια και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και καλή δουλειά για το καλό των δημοτών του Δήμου Λεβαδέων.