...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

19.5.16

Τους Αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε ο Κ. Μπακογιάννης, απο τη Βοιωτία ο Γ. Ταγκαλέγκας παρέμεινε ο Κ Μπακομήτρος


mpakogiannis

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την ανανέωση των προσώπων στη διοίκηση της Περιφέρειας και την αξιοποίηση όλων των στελεχών της προέβη στον ορισμό των νέων Αντιπεριφερειαρχών.
Πιο συγκεκριμένα καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη ανέλαβαν ο Ιωάννης Ταγκαλέγκας στον τομέα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ο Ιωάννης Κοτζιάς στους τομείς Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο Δημήτρης Αργύρης στους τομείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Θεμιστοκλής Χειμάρας στους τομείς Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας ενώ παρέμεινε ο Κωνσταντίνος Μπακομήτρος ο οποίος απο τον τομέα της Υγείας πέρασε στον τομέα της Παιδείας

"Η ανανέωση των Αντιπεριφερειαρχών δεν έχει καμία σχέση με την λογική που έχουμε συνηθίσει εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Βασίζεται στην πεποίθησή μας ότι όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αξιοποιούνται στους τομείς που μπορούν να προσφέρουν. Η δική μας Περιφερειακή Αρχή απέδειξε ότι απαρτίζεται από επιτυχημένα στελέχη. Οι απερχόμενοι Αντιπεριφερειάρχες έθεσαν τις βάσεις και παραδίδουν αξιόλογο έργο, ο καθένας στον τομέα του", δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης και κατέληξε: "Γι’ αυτό ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Βουρδάνο, τον Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Γιάννη Περλεπέ, τον Ηλία Σανίδα και τον Χάρη Σανιδά,  για όσα έκαναν για την Στερεά Ελλάδα και ζητώ από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες να δείξουν την ίδια αφοσίωση στον στόχο μας, να αλλάξουμε την Στερεά Ελλάδα και να την παραδώσουμε στους κατοίκους της ως πρότυπο περιφέρειας για την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη".

Τον Κ. Μπακογιάννη και τους πολίτες της Βοιωτίας ευχαριστεί ο Γ. Ταγκαλέγκας


tagkaleasΤον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη αλλά και τους Βοιωτούς ευχαριστεί ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Γιάννης Ταγκαλέγκας με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του. 
"Ως νέος Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, για την τιμή που μου έκανε  και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου", σημειώνει ο κ. Ταγκαλέγκας και προσθέτει: "Ευχαριστώ, για ακόμη μια φορά τον Βοιωτικό λαό που με τίμησε και μου έδωσε το δικαίωμα να δουλέψω γι΄ αυτόν. Θα  καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την Περιφέρειά μας".
Καταλήγοντας εύχεται στον προκάτοχό του "φίλο, Χάρη Σανιδά, ότι καλύτερο" και επισημαίνει οτι προσβλέπει "στην από κοινού συνεργασία, για την συνέχιση και την επιτυχία του έργου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλάζοντας στην καρδιά της Ελλάδας".