...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

2.1.17

Η πρώτη πίτα για το 2017 από τη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας (video, φωτο)


pp1

Στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας πραγματοποιήθηκε η τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, με την παρουσία των τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πλήθους κόσμου καθώς και της φιλαρμονικής του Δήμου που τραγούδησε τα κάλαντα.
Ο κ. Γεώργιος στην σύντομη προσλαλιά του και με την ευκαιρία του νέου έτους αναφέρθηκε στη σημασία και την αξιοποίηση του χρόνου από τον άνθρωπο ευχόμενος το νέο έτος να το περάσουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη.
Ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμβάλλουν και στηρίζουν την ανθρωπιά και σέβονται τον άνθρωπο ως εικόνα του Θεού καθώς και τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς που προσφέρουν στις δομές διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως τόσο η Τοπική μας Εκκλησία όσο και ο Επίσκοπoς της και οι κληρικοί της είναι πάντοτε ανοιχτοί σε κάθε προσπάθεια, σε καθετί που συμβάλλει στην ανθρωπιά, στην αγάπη και στην στήριξη του συνανθρώπου μας.
Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ιδρύματα της Μητρόπολης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό καλώντας παράλληλα σε μεγαλύτερη συμμετοχή.
Τέλος, ο κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους Καλή Δύναμη, Χρόνια Πολλά με αισιοδοξία και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2017.


pp2
pp3
pp4
pp5