...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

15.3.17

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων εξελέγη ο Ανδρέας ΔιαμαντόπουλοςΟ Ανδρέας Διαμαντόπουλος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν στην Κυριακή σε ειδική συνεδρίαση σε κλίμα συναίνεσης.
Ο κ. Διαμαντόπουλος έλαβε 28 από τις 32 ψήφους όπως και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Γκικόπουλος που εξελέγη από τη μείζονα μειοψηφία καθώς και ο Γραμματέας  Λουκάς Παπαϊωάννου από την ελάσσονα μειοψηφία.
Οι 4 λευκές ψήφοι ήταν των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης  καθώς, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Νώντας Κοτσικώνας, που παράλληλα επεσήμανε οτι έμφαση πρέπει να δοθεί στην ουσία, αποτελεί πάγια θέση του συνδυασμού η μη εμπλοκή στην εκλογή προέδρου του Δ.Σ.
Η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Ρούσσαρης, Γιώργος Ζιώγας και Θεόδωρος Θεοδώρου εξέφρασαν ευχές για μια καλή λειτουργία του Οργάνου τα επόμενα δυόμιση χρόνια με «συναίνεση, συνεννόηση και χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις».
Ο Ανδρέας Διαμαντόπουλος που διαδέχθηκε στην θέση του Προέδρου την Ελίζα Γεωργαντά  ευχαρίστησε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσαν και δεσμεύτηκε να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μετά την εκλογή του προεδρείου ακολούθησε η εκλογή των μελών των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη: οι κ.κ. Ελισάβετ Γεωργαντά, Χρήστος Κυπραίος, Κωνσταντίνος Καπλάνης, Πανωραία Κοσμίδη – Περλεπέ, Νικόλαος Τζουβάρας, Αλέξανδρος Μητάς, Νικόλαος Μπράλιος και Γεώργιος Ζιώγας.
Αναπληρωματικά μέλη της ως άνω Επιτροπής εξελέγησαν: οι κ.κ. Χρήστος Παπαθανασίου, Σωτήριος Καρβούνης, Αθανάσιος Φορτώσης, Κωνσταντίνος Αίσωπος και Γεώργιος Σκλάβος
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη: οι κ.κ. Δημήτριος Καράντζαλης, Σωτήριος Καρβούνης, Νικόλαος Τζουβάρας, Χρήστος Παπαθανασίου, Ιωάννης Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, Πέτρος Αρκουμάνης και Γεώργιος Σκλάβος
Αναπληρωματικά μέλη της ως άνω Επιτροπής εξελέγησαν: οι κ.κ. Κωνσταντίνος Ντελίκος, Δημήτριος Τόλιας, Δημοσθένης Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Μητάς και Θεόδωρος Θεοδώρου.