...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

2.4.17

Προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής από την Περιφέρεια στην Αστυνομία της Στερεάς ΕλλάδαςΟ Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε την ένταξη της προμήθειας αστυνομικού εξοπλισμού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και παρουσίασε τις λεπτομέρειες των προμηθειών, προϋπολογισμού 2.011.500 ευρώ.
Σκοπός είναι η βελτίωση της ασφάλειας χρήσης του οδικού δικτύου της Στερεάς Ελλάδας από τους πολίτες, τους διερχόμενους και τους επισκέπτες.
Η προμήθεια περιλαμβάνει: 16 Αστυνομικά Αυτοκίνητα τύπου SUV υπηρεσιακού χρωματισμού, 5 Αυτοκίνητα οχήματα για την μεταφορά κάτω των 10 ατόμων,  2 Γερανοφόρα φορτηγά και ανατρεπόμενα οχήματα,  42 Αστυνομικά αυτοκίνητα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού,  65 Ασύρματοι πομποδέκτες αυτοκινήτων, 10 Φορητά ραντάρ.
«Βοηθάμε την Ελληνική Αστυνομία για να μας βοηθήσει. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για το οδικό μας δίκτυο που βασίζεται σε δύο άξονες. Ο πρώτος αφορά στην επισκευή, την καλή συντήρησή τους και τον εκσυγχρονισμό τους. Ο δεύτερος αφορά στην ασφάλεια των μετακινήσεων και την εποπτεία τους. Την εικόνα των μέσων που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί για να κάνουν τη δουλειά τους, την βλέπετε, δεν χρειάζεται να την σχολιάσω», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης και συμπλήρωσε: «Καθημερινά οι ίδιοι καταγγέλλουν την έλλειψη των αυτονόητων για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα. Αυτό κάναμε, κυνηγήσαμε το αυτονόητο . Τρέξαμε για να εξασφαλίσουμε πόρους που θα τους επιτρέψουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουμε όλοι εμείς που καθημερινά χρησιμοποιούμε τους δρόμους της Στερεάς Ελλάδας».