...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

15.4.17

Τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Βοιωτίας που διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς βράβευσε η Ε.Μ.Ε.Τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων  του νόμου, που διακρίθηκαν στους τοπικούς  μαθηματικούς  διαγωνισμούς  «Ευάγγελος Σταμάτης Ι» και  «Ευάγγελος Σταμάτης ΙΙ» καθώς και στους πανελλήνιους μαθηματικούς  διαγωνισμούς  «Θαλής» και «Ευκλείδης», βράβευσε το παράρτημα Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λεβαδέων «Χ. Παλαιολόγος» στην Κρύα παρουσία του Β’ Αντιπρόεδρου της ΕΜΕ Παναγιώτη Δρούτσα, ο οποίος και προχώρησε σε μια σύντομη παρουσίαση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Επίσης παραβρέθηκε και ο πολύ γνωστός για το έργο του ως συγγραφέας σχολικών μαθηματικών βοηθημάτων Βασίλης Παπαδάκης που απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και φυσικά μαθητές γονείς και κηδεμόνες και πλήθος εκπαιδευτικών των σχολείων της ευρύτερης περιοχής.
Εκ μέρους του παραρτήματος του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Βελαώρας και ο Γραμματέας Ευστράτιος Αρετός με σχετική ανακοίνωση συγχαίρουν τους διακριθέντες μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες τους και ευχαριστούν ιδιαίτερα «τους καθηγητές που βοήθησαν τόσο στην διεξαγωγή των μαθηματικών διαγωνισμών, όσο και στα μαθήματα προετοιμασίας που προηγήθηκαν».

Ακόμα το Παράρτημα της ΕΜΕ ευχαρίστησε «τους εκλεκτούς καλεσμένους κ. Δρούτσα και κ. Παπαδάκη για την παρουσία τους καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης».
Τέλος ευχαρίστησε τον συγγραφέα Μαθηματικό και εκδότη Γιώργο Μαυρίδη για την προσφορά βιβλίων στο Παράρτημα και στους μαθητές που διακρίθηκαν.