...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

9.5.17

Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας επανεξελέγη ο Θοδωρής ΚαλοπήταςΤην ικανοποίησή της εκφράζει η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας για την συμμετοχή των μελών της στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέων οργάνων.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην Βοιωτία  «ολοκληρώθηκε με πλήρη διαφάνεια αλλά και τηρώντας στο έπακρο όλες τις καταστατικές διατάξεις  της ΟΝΝΕΔ, η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των τοπικών οργανώσεων της Λιβαδειάς και Θήβας».
Παράλληλα η ΟΝΝΕΔ ευχαριστεί όλα τα μέλη της «τόσο αυτούς που εγγράφηκαν για πρώτη φορά αλλά και όσους επιβεβαίωσαν τη εγγραφή τους μέσα από την πρωτοποριακή και  αδιάβλητη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της οργάνωσης».
Σημειώνει δε πως η εγγραφή νέων μελών ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεγονός που όπως υπογραμμίζει «αποτελεί οδηγό αλλά μας γεμίζει και με ευθύνες προκειμένου να μπορέσουμε να εκφράσουμε πολιτικά, τις ελπίδες και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο». Επίσης ευχαριστεί και τον Θάνο Κολοβό, Υπεύθυνο οργανώσεων Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, για την άψογη συνεργασία.
«Η ΟΝΝΕΔ και εδώ στην Βοιωτία, θα σταθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να απαλλαχθεί η πατρίδα μας όσο πιο σύντομα γίνεται από τον Σύριζα και τις καταστροφικές πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε τέλμα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και ειδικά εμάς τους νέους ανθρώπους», τονίζει και καταλήγει υπογραμμίζοντας πως οι νέες συνθέσεις των τοπικών συμβουλίων είναι ανανεωμένες πάνω από 50% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Αναλυτικά  εκπρόσωποι  της ΟΝΝΕΔ  στο νομό Βοιωτίας  έχουν ως  εξής:

Πρόεδρος  της  Νομαρχιακής  Επιτροπής: Καλοπήτας Θεόδωρος
Τοπική  Οργάνωση  Λιβαδειάς: Ζυγογιάννης  Γεώργιος, Κελέρμενος  Ιωάννης, Λέτης  Επαμεινώνδας, Μαλούχος  Δημήτριος, Παπαθεοδώρου  Αθανάσιος
Τοπική  Οργάνωση  Θήβας: Αργύρη   Μαγδαληνή- Αντιγόνη, Μελετίου  Γεώργιος, Τσέλλος  Δημήτριος, Τσέλλος  Ελευθέριος, Τυρηνοπούλου Μαργαρίτα
Ο 27χρονος Πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπίτας που ζει στη Λιβαδειά, είναι λογιστής – φοροτεχνικός (ΤΕ) και Μεταπτυχιακός φοιτητής ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων ενώ με τα κοινά ασχολείται ενεργά από τα μαθητικά του χρόνια. Κατά την διάρκεια των σπουδών του διατέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αλλά και πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου σπουδαστών της σχολής του. Πέρσι για πρώτη φορά εξελέγη πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας και την Κυριακή 30 Απριλίου επανεξελέγη στη θέση του προέδρου με την υποψηφιότητα του να έχει αποσπάσει τις υπογραφές του 80% των εγγεγραμμένων μελών του νομού.