...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

15.9.17

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λιβαδειά το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton Hellas Open InternationalΜε την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 17 χώρες που προσέφεραν στους θεατές ένα υψηλό θέαμα με πολλές αναμετρήσεις να τελειώνουν σε τρίτο σετ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton Hellas Open International στην πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου
Στο απλό ανδρών νικητής ήταν ο αθλητής από την Δανία Kim Bruun ( Νο 55 στο κόσμο) με δεύτερο τον Φιλανδό Henri Aarnio (No 159), στο απλό γυναικών νικήτρια η αθλήτρια της Τουρκίας η οποία είχε εκπροσωπήσει την χώρα της στους Ολυμπιακούς αγώνες  Neslihan Yigit ( Νο 107) με δεύτερη την αθλήτρια της Βουλγαρίας Mariya Mitsova (Νο 71), στο διπλό ανδρών νικητές οι Δανοί αθλητές Kasper Antonsen – Niclas Nohr και δεύτερους τους Φιλανδούς Henri Aarnio – Likka Heino, στο διπλό γυναικών την πρώτη και δεύτερη θέση κατέκτησαν αθλήτριες της Τουρκίας Ozge Bayrak – Cemre Fere & Bengisou Ercetin – Nazlican Inci και τέλος στο διπλό μικτό την πρώτη θέση κατέκτησαν το ζευγάρι Rohan Kapoor – Kuhoo Gurg και την δεύτερη το ζευγάρι Utkarsh Arora – Karishma Wadkar και τα δύο ζευγάρια από την Ινδία.
Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας απέδωσε τα εύσημα για την μεγάλη η προσφορά στην επιτυχία των αγώνων στους συνδιοργανωτές, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Λεβαδέων και Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Στην τελετή απονομών παραβρέθηκαν και τίμησαν τους αθλητές η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Πούλου Γιώτα, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαθωμά Φανή, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Κουτσούμπας Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης Παναγιώτης,  ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Καρβούνης Σωτήρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ και μέλος της επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Αλεστάς Αθανάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σανιδάς Χάρης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Χατζίνα Βικτωρία και τα μέλη κ.κ. Παλαιολόγος Ελευθέριος και Μπάρτζος Ευάγγελος.

Τέλος οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση ευχαρίστησαν  τους υπαλλήλους του σταδίου, τους περίπου 80 εθελοντές και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Αθανάσιο Ορκόπουλο από τον τοπικό σύλλογο Αναγέννηση Λιβαδειάς που καλλιεργεί το άθλημα στην πόλη.