...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

15.9.17

Τους νέους ποδοσφαιριστές και τις νέες εμφανίσεις τη ομάδας παρουσίασε ο ΛεβαδειακόςΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε παρουσία παραγόντων, φιλάθλων και εκπροσώπων φορέων η εκδήλωση του Λεβαδειακού για τα νέα αποκτήματα, του προπονητή και της νέας φανέλας
Πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα του «Ρόδον Παλλάς» για την παρουσίαση και όλοι μαζί διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι έδωσαν το σύνθημα για μια νέα πορεία του ιστορικού συλλόγου με την 17η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Super League και την 7η συνεχόμενη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Σ. Ανδρέας Κουτσούμπας, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων Χρήστος Κυπραίος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς Άρης Ρούσσαρης, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Νίκος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Μιχάλης Τσάτσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Βοιωτίας, διοικήσεις πολλών σωματείων της Βοιωτίας και φυσικά πλήθος φιλάθλων της ομάδας.
Το παρόν βέβαια έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης που του δόθηκε η φανέλα με το Νο 10 και το όνομά του όπως επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κολοκυθάς και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Προπονητής και ποδοσφαιριστές τόνισαν την ανάγκη μεγαλύτερης παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στην ομάδα μια διαφορετική αίγλη και οντότητα ικανή να φέρει μεγάλες επιτυχίες.