...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

20.6.18

Ο Ν.Τσεμπερλίδης της Νίκης Λαφυστίου στο Καρπενήσι για την Εθνική Κ14


Ο δεξιός μέσος του Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου και της ομάδας παίδων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Νίκος Τσεμπερλίδης κλήθηκε από τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη για τις τελικές προπονήσεις για την Εθνική Κ14.
Να σημειωθεί ότι στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας («μικτή») ενώ με την ομάδα παίδων του «Αθλητικός Ομιλος "Νίκη" Λαφυστίου» κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα παίδων της Ε.Π.Σ.Β.
Θυμίζουμε επίσης ότι στον τελικό που έγινε την Κυριακή, 27/5, στο α.κ. της Ε.Π.Σ.Β., στον Άγιο Σπυρίδωνα, η ομάδα του Γιάννη Χρήστου επικράτησε με 1-0 της ομάδας του «Α.Γ.Σ. "Ατρόμητος" Σχηματαρίου».
«Η σωστή και σκληρή δουλειά φέρνει θετικά αποτελέσματα» σημειώνει κ. Χρήστου, προπονητής της Σχολής του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά και συγχαίρει το Ν. Τσεμπερλίδη.

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την U.E.F.A. αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Π.Ο. “Training the future” και της δημιουργίας της νέας εθνικής ομάδας παίδων κάτω των 14 ετών (Κ14) θα πραγματοποιηθεί “camp” προετοιμασίας.
Το “camp” αυτό, όπως σημειώνει το starsports.gr, θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από την Δευτέρα, 25 έως και την Πέμπτη, 28 Ιουνίου και για τις προπονήσεις μεταξύ των άλλων ποδοσφαιριστών έχει κληθεί για να και ο Ν. Τσεμπερλίδης.
Ο ταλαντούχος, ποδοσφαιριστής κλίθηκε για το τετραήμερο αυτό στην “πρωτεύουσα”  της Π.Ε. Ευρυτανίας , όπου θα διεξαχθούν οι τελικές προπονήσεις προεπιλογής για την εθνική ομάδα στην κατηγορία.
Ο Τσεμπερλίδης, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο στην θέση του δεξιού μέσου, είχε περάσει από το μικροσκόπιο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θεόδωρου Ελευθεριάδη, στις προπονήσεις προεπιλογής της περιφέρειας που έγιναν στην Λαμία.