...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

11.6.18

Ο Ιόλαος νίκησε τη Νίκη και αναδείχτηκε πρωταθλητής στα τζούνιορ, άριστες εντυπώσεις τα παιδιά όχι όμως και ο διαιτητής ΘεοχάρηςO «Α.Γ.Σ. Ιόλαος Θήβας» κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα τζούνιορς 2017-2018 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας αφού στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ.Β., στον Άγιο Σπυρίδωνα, επικράτησε της ομάδας «Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου» με 3-0.
Οι δυο ομάδες έφτασαν αήττητες η κάθε μια στο όμιλό της και στη συνέχεια μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος του οποίου η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας έχει δώσει έδωσε το όνομα Θανάσης Ηλιόπουλος, στην μνήμη του πρώην παίχτη και παράγοντα του ερασιτεχνικού, βοιωτικού, ποδοσφαίρου, μέλους επί σειρά ετών του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Δάφνη Ερυθρών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και στον τελικό όπου και έλαβαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.   
Μέτρια η διαιτησία του Δημήτρη Θεοχάρη, ο οποίος θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα σε αγώνα με 12χρονα παιδιά. Αποκορύφωμα όταν μπροστά στα μάτια όλων στο γήπεδο και τις εξέδρες ζήτησε την άποψη ποδοσφαιριστή για το τι να υποδείξει. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Θεοχάρης μη έχοντας κατά πάσα πιθανότητα άποψη της φάσης ρώτησε νεαρό του Ιόλαου να του πει αν έδιωξε την μπάλα κόρνερ ή αν βγήκε άουτ με τον ποδοσφαιριστή να λέει άουτ το οποίο στη συνέχεια υπέδειξε ο διαιτητής. Φυσικά το γεγονός προκάλεσε τα σχόλια στις κερκίδες και οι φίλαθλοι με χιούμορ ζητούσαν τα μάθουν αν την ίδια τακτική ακολουθεί και σε αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών…
Τον αγώνα παρακολούθησαν από την Ε.Π.Σ.Β. ο Μπάμπης Κουτσοδήμος, Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, ο Γιώργος Μακρής, ταμίας του Δ.Σ. και ο Κώστας Καράμπελας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. που στο τέλος έκαναν τις απονομές.
Να σημειωθεί τέλος ότι η ομάδα παίδων της Νίκης Λαφυστίου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα παίδων της Ε.Π.Σ.Β. στη σεζόν 2017-2018 αφού στον τελικό που έγινε στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή, 27/05, επικράτησε με 1-0 της ομάδας του «Α.Γ.Σ. “Ατρόμητος” Σχηματαρίου» ενώ η ομάδα προπαίδων του Ιόλαου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα προπαίδων της Ε.Π.Σ.Β. στη σεζόν 2017-2018 καθώς στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας την Κυριακή, 03/06, επικράτησε με 5-0 της ομάδας του «Α.Σ. “Πελοπίδας 2004”».

 «Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου» (Γιάννης Χρήστου): 1. Χαρατσής, 2. Πιτσος, 3. Κ.Θεοχάρης, 4. Λεμονής, 5. Αβράμπος, 6. Ι.Θεοχάρης, 7. Παπαθεοδώρου, 8. Λούλος, 9. Σκαμαγκουλης, 10. Πούλος, 11. Αγνανταίος, 12. Τόλιας, 13. Καρόκης, 14. Μωραϊτης, 16. Αργυρίου, 17. Μπαρδώσας, 18. Τασιος.

Α.Γ.Σ. “Ιόλαος” (Γιώργος Αγγέλου): 1. Συλλας, 2. Σοϊλέδης, 3. Σπουρλής, 4. Μουράτης, 5. Κιούσης, 6. Παπακωνσταντίνου, 8. Μ. Στάντζος, 9. Κατσιμίχας, 10. Α. Στάντζος, 11. Ρόκας, 12. Σίννης, 13. Παναγόπουλος.17. Νικητας.