...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

4.9.18

Στο Καρπενήσι και πάλι για προπονήσεις με την Εθνική ο Ν. Τσεμπερλίδης

Ο Λιβαδείτης, μεσοεπιθετικός, Νίκος Τσεμπερλίδης κλήθηκε και πάλι από τον Θ. Ελευθεριάδη για προπονήσεις στο Καρπενήσι (3-5 Σεπτεμβρίου) για την Εθνική ομάδα Κ15 όπου να σημειωθεί οτι η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών προέρχεται απο ομάδες της super league.
Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης αποτελούν την «δεξαμενή» παιδιών από την οποία θα στελεχωθεί η εθνική μας ομάδα στην κατηγορία κάτω των 15 ετών, παιχτών, δηλαδή, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2004.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 43 ποδοσφαιριστές απ΄ όλη την Ελλάδα, τους οποίους παρακολουθεί, είχε επιλέξει και προπονήσει, επίσης στο Καρπενήσι πριν από λίγο καιρό.
Το όνομα του Τσεμπερλίδη, παίχτη του «Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου» ο οποίος είχε μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα και ο οποίος αγωνίστηκε και στην ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, είχε γραφεί στο μπλοκάκι του κ. Ελευθεριάδη εδώ και πολύ καιρό. «Δοκιμάστηκε», «πέρασε» τις αρχικές προεπιλογές του τεχνικού και είναι και στις νέες επιλογές και για αυτό ξανακλήθηκε για προπονήσεις.
Η εξέλιξη αυτή δεν ήρθε τυχαία, όπως τονίζει για ακόμα μια φορά ο προπονητής του στο «Ολύμπικο» και υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά Γιάννης Χρήστου, είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας του νεαρού ποδοσφαιριστή, αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται.