...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

9.10.18

Γ. Σταθάς: Σε κίνδυνο η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Η κατάσταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όπως τόνισε σε επιστολή του προς τους αρμόδιους ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Σταθάς τείνει να γίνει επικίνδυνη για τη λειτουργία του, διότι παρόλες τις οχλήσεις που έχουν γίνει ακόμη δεν έχουν δοθεί λύσεις τόσο σε θέματα προσωπικού, όσο και συντήρησης.

«Εδώ και ένα μήνα το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι χωρίς Διευθυντή. Ακόμη δεν έχει αποφασισθεί με ποιον τρόπο θα γίνει η πρόσληψη του προσωπικού, εάν θα είναι εξ ολοκλήρου επιστασία (απευθείας από ΕΤΑΔ) ή μέσω εργολάβου, ή με μικτό σύστημα. Αποτέλεσμα της μη πρόσληψης προσωπικού να μην έχει γίνει η προβλεπόμενη συντήρηση για την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Η μη εύρυθμη λειτουργία του ΧΚΠ θα είναι καταστροφική τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για την Εθνική Οικονομία. Γι’ αυτό η Διοίκηση της ΕΤΑΔ πρέπει άμεσα να προχωρήσει τόσο στο διορισμό Διευθυντή, όσο και στην πρόσληψη προσωπικού ώστε να γίνει η συντήρηση των εγκαταστάσεων, διότι το χρονικό περιθώριο στενεύει επικίνδυνα», τονίζει σχετικά ο κ. Σταθάς.