...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

23.10.18

Υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων και Πάντειου Πανεπιστημίου

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου, υπό τους ήχους και τα τραγούδια  μιας εκπληκτικής χορωδιακής συναυλίας από δύο υπέροχες χορωδίες, του Παντείου Πανεπιστημίου και την Ελληνογερμανική χορωδία του Βερολίνου, υπογράφηκε το Πρωτόκολλο συνεργασίας του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, μεταξύ του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Ντασιώτη Γεωργίου και του Αντιπρύτανη  κου Λέανδρου Νικολάου.

Οι εκπληκτικές χορωδίες καθήλωσαν το πολυπληθές κοινό που γέμισε το στάδιο, με αγαπημένα τραγούδια, χαρίζοντας όμορφες στιγμές.
Η προγραμματική συμφωνία προβλέπει συνεργασία στον πολιτιστικό και Εκπαιδευτικό τομέα με εκπαιδευτικά προγράμματα στοχευμένα στην περιοχή μας, αλλά και χρήση των υποδομών μας για την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του, καθώς επίσης και φοιτητών από ξένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια.
Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε «…είμαστε στην εποχή της εξωστρέφειας και όσο πιο νωρίς το κατανοήσουμε τόσο γρηγορότερα θα εισπράξουμε τα θετικά της αποτελέσματα.
Η συνεργασία με ένα πανεπιστήμιο, πολύ περισσότερο με το ιστορικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Πάντειο Πανεπιστήμιο, προσθέτει στο δήμο μας κύρος και του δίνει την δυνατότητα με στοχευμένες δράσεις να ανεβάσει το επίπεδο των δημοτών του. Επίσης το ενδεχόμενο φιλοξενίας φοιτητών προσθέτει και αναπτυξιακές διαστάσεις. Σε αυτά προσδοκούμε με αυτή την συμφωνία».
Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής του νομού κος Νικόλαος Θηβαίος, εκπρόσωποι  των τοπικών παραγωγικών φορέων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πολιτιστικοί σύλλογοι και πλήθος κόσμου.