Έτοιμη η Λιβαδειά να υποδεχθεί την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες


Λευκή Νύχτα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου
Ένα ξεχωριστό  event,  το 5ο κατά σειρά, από τον Εμπορικό Σύλλογο Λεβαδείας, προσφορά από καρδιάς στους καταναλωτές όπως επεσήμανε ο Πρόέδρος του ΕΣ Θανάσης Καλογρηάς.

Με τα καταστήματα ανοιχτά από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, οι απίστευτες προσφορές θα δώσουν τη δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν οικονομικές και ποιοτικές αγορές  και ταυτόχρονα μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. 
Παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παραστάσεις καραγκιόζη, face painting, δημιουργικές κατασκευές δωρεάν έρχονται από τις 19.00 να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους των εμπόρων της Λιβαδειάς.
Εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά, στο κέντρο της Λιβαδειάς και καταστήματα έτοιμα να γιορτάσουν με το αγοραστικό κοινό που στα χρόνια της κρίσης στήριξε την τοπική αγορά.
Η Ελένη Φουρέιρα θα ανάψει το κέφι στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς όπου και θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.
Συνδιοργανωτές της 5ης Λευκής Νύχτας η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ο Δήμος Λεβαδέων. Μεγάλος χορηγός το Eπιμελητήριο Βοιωτίας.
Παράλληλα το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς απευθύνει έκκληση για την διαφύλαξη της καθαριότητας στην πόλη.
«Μετά το πέρας της γιορτής της Λευκής Νύχτας και με δεδομένο ότι την επόμενη μέρα γιορτάζεται η Εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου ας φροντίσουμε όλοι και ο καθένας ξεχωριστά, βοηθώντας την δημοτική αρχή για μία πόλη καθαρή ως ελάχιστο δείγμα πολιτισμού. 
Κάθε τι το οποίο αποθηκεύεται ας αποθηκευτεί και καθετί που δεν μπορεί να αποθηκευτεί ας το αποθέσουμε με τάξη στους κάδους απορριμμάτων δίχως να δημιουργούμε κανένα πρόβλημα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Ευχαριστούμε για την  κατανόηση σας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου