alithes.gr

alithes.gr
aliartospress.blogspot.com

Συνεχίζουμε με την “Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία”, για τα συμφέροντα του Δήμου Λεβαδέων, τόνισε η Δήμαρχος και εν νέου υποψήφια Γ. Πούλου

Στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος»,  η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου παρουσία εκπροσόπων αρχών, φορέων, συλλόγων και πολιτών, ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμική αυτοδιοικητική συνεργασία»


Με αφετηρία το έργο που έχει να επιδείξει ως νυν δημοτική αρχή, το οποίο παρουσίασε επιγραμματικά η κ. Πούλου, διεκδικεί μια δεύτερη θητεία προτάσσοντας ένα σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου.
Με βάση την εμπειρία, τη διεύρυνση και την ανανέωση, ο συνδυασμός της συνεχίζει δυνατά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος.
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της σε συμφέροντα που προσπάθησαν να ανακόψουν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, στέλνοντας το μήνυμα  ότι «στην επόμενη τετραετία, εμείς θα είμαστε οι εγγυητές της διαφάνειας και οι υπερασπιστές των συμφερόντων της πόλης. Για όσους ονειρεύονται πισωγυρίσματα, σας υποσχόμαστε ότι θα εξακολουθήσουν να μας βρίσκουν μπροστά τους».
Στο θέμα των συνεργασιών, με αφορμή την ισχύ της απλής αναλογικής, η κ. Πούλου έδωσε έμφαση λέγοντας «θα προτάξουμε τις προγραμματικές συνεργασίες στο φως της ημέρας, μέσω προγραμματικών συμφωνιών μεταξύ των παρατάξεων και διαλόγου πάνω στα τοπικά κοινωνικά και αναπτυξιακά προβλήματα και μόνο, οι οποίες θα δημοσιοποιηθούν στην κοινωνία και θα ορίζουν την λειτουργία μας καθ΄ όλη την τετραετία».
«Συμμετέχουμε ξανά, με την ίδια ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο, με τις ίδιες αξίες και οράματα:
για μια Λιβαδειά σύγχρονη και δυναμική, φιλόδοξη και δημιουργική, για ένα Δήμο σύμμαχο στην καθημερινότητα όλων, για ένα Δήμο από τους πολίτες, για τους πολίτες.
Ο συνδυασμός μας Δυναμική Συνεργασία αλλάζει και διευρύνεται συνεχώς. Μετεξελίσσεται σε Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία, γιατί έχει σημείο αναφοράς πλέον ένα ολοκληρωμένο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόζεται», είπε η Γ. Πούλου.
Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε ανανεωμένοι. Νέοι συνεργάτες, με γνώση και εμπειρία, από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, πλαισιώνουν την προσπάθειά μας, που θα ολοκληρώσει το σχέδιο που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε από το 2014 και συνεχίζουμε να επικαιροποιούμε κάθε μέρα. Δεν θα μπορούσαμε παρά να ζητήσουμε από τους δημότες μας, τους κατοίκους όλων των δημοτικών μας ενοτήτων, να μας εμπιστευτούν, ώστε να γίνει το επόμενο βήμα για τον τόπο μας. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα συνεχίσει καλύτερα, όσα εμείς έχουμε ξεκινήσει».
Υπογράμμισε δε πως η θητεία της στη διοίκηση του Δήμου από το 2014 άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην πόλη και στα χωριά μας χάρη σε ορισμένα στοιχεία που αποτελούν ποιοτικά μας χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά πέρα από τα έργα και τις παρεμβάσεις στη κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη γεγονός στα πλαίσια του οποίου «σήμερα η Λιβαδειά καταγράφεται πανελλαδικά ως ένας Δήμος με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο».
Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Στεκόμαστε απόψε μπροστά σας χαρούμενοι για όσα κάναμε και βέβαιοι για αυτά που θα καταφέρουμε. Στην πενταετία που πέρασε αντιμετωπίσαμε τα επείγοντα προβλήματα και αρχίσαμε να θεμελιώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.
Βάλαμε τις γερές βάσεις για μια δημιουργική και φιλόδοξη Λιβαδειά. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές! Σας καλούμε, λοιπόν, να πλαισιώσετε την Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία, μια ομάδα, αποδεδειγμένα άξιων και εργατικών ανθρώπων, να βάλουμε όλοι την ενέργειά μας και να μοιραστούμε μαζί τη χαρά, να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, ακόμα πιο δημιουργική και πιο όμορφη! Συνεχίζουμε δυνατά!».εφημερίδα ΔΙΑΒΗΜΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου