...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

19.3.19

Η Ενωτική Συνεργασία επικράτησε στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επ. ΛιβαδειάςΕκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. διεξήχθησαν, την Πέμπτη 14 Μάρτη, στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, με την Ενωτική Συνεργασία να επικρατεί αλλά και να αυξάνει κατά περίπου 25% τη δύναμή της.

Πιο συγκεκριμένα, ψήφισαν 201, βρέθηκαν 191 έγκυρα και 10 άκυρα – λευκά:
Η Ενωτική Συνεργασία έλαβε 144 ψήφους (ποσοστό περίπου 77%) και 7 έδρες. Αύξησε τη δύναμή της κατά 2 έδρες, σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία ενώ η παράταξη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) έλαβε 47 ψήφους (ποσοστό περίπου 23%) και 2 έδρες.
Ο επανεκλεγείς και επικεφαλής της Ενωτικής Συνεργασίας, Νίκος Μπούρας, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία, που διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, αλλά και εκείνους που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξη και την ενδυνάμωσαν. Υπογράμμισε, δε, πως «τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό που πραγματικά θέλουν οι εργαζόμενοι: ένα ταξικό σωματείο, προσανατολισμένο μέσα από τους αγώνες του και τις διεκδικήσεις του, στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, απέναντι σε κάθε κυβερνητική και εργοδοτική αυθαιρεσία, αλλά και προσανατολισμένο στα συμφέροντα των δημοτών μας, που θέλουν δημοτικές υπηρεσίες με δημόσιο χαρακτήρα, κι όχι δημοτικές υπηρεσίες βορά στους ιδιώτες».
Και συμπλήρωσε: “Αισθάνομαι περήφανος για το αποτέλεσμα των εκλογών του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , όπου οι συνάδελφοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσαν 7 από τις 9 έδρες στην Ενωτική Συνεργασία. Μα πιο πολύ αισθάνομαι περήφανος για τον καλό αγώνα και το ενωτικό κλίμα που διεξήχθησαν οι εκλογές. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εκλέχθηκαν, αλλά και σε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Δεσμευόμαστε οτι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας! Ο αγώνας συνεχίζεται…”