...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

19.3.19

Περιοδεία του Δ. Αναγνωστάκη στη Βοιωτία και παρουσίαση του ψηφοδελτίου για το νομό


Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης αναγνωστάκης
Στη Βοιωτία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!» ενώ χθες στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Λεβαδέων “Χ. Παλαιολόγος” παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παραταξής του για το νομό. Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για τη Βοιωτία είναι οι: Γκικοπούλου Αλέκα, Διαμαντόπουλος Ανδρέας, Ζανιάς Θανάσης, Καπλάνης Γιώργος, Κατσιφή - Ζώτα Βενετία, Κόλλιας Βασίλης, Μελισάρης Γιάννης, Μπρουγιαννάκη Λίτσα, Ντάμκα Γιώτα, Ντάντος Αποστόλης, Παπαϊωάννου Χαρά, Πελώνης Χρήστος, Σταμούλη Χριστίνα, Πιρουνάκη Άννα, Τσιτσιρίγκος Βασίλης.

Ο κ. Αναγνωστάκης καθώς και στελέχη του συνδυασμού του αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν με συγκεκριμένο σχέδιο, ενώ επέρριψε ευθύνες στην παρούσα περιφερειακή αρχή για την φτωχοποίηση περιοχών της Στερεάς, για την ανεργία και για τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Κωπαΐδα . Παράλληλα έκανε λόγο για τα χαμηλά ποσοστά εξαγωγών και για χαμηλή απορροφητικότητα κονδυλίων μέσω των προγραμμάτων.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν και αναφορές με φόντο την κεντρική πολιτική σκηνή με στελέχη του συνδυασμού να σημειώνουν ότι «δεν είναι όλοι ίδιοι» εξαπολύοντας παράλληλα βολές κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση της χώρας.  

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη  Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, το Σύλλογο Εργαζομένων στην Περ. Διοίκηση Βοιωτίας και αργότερα επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου και τους συνεργάτες της Δημοτικούς συμβούλους.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Παναγιώτη Αγνιάδη και τα μέλη τη Διοίκησης του ΕΒΕΒ, ενώ το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις για τη Βοιωτία.
Το απόγευμα είχε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Λιβαδειάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, το Σύλλογο Αρτοποιών, το Σύλλογο  Γεωπόνων, τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βοιωτίας, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις της Λιβαδειάς, εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Η περιοδεία του Δημ. Αναγνωστάκη, έκλεισε με παρουσία και χαιρετισμό στην εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της Γυναίκας, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια και το Δήμο Λιβαδειάς.