...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

5.6.19

Β. Καράλη, πρώτη γυναίκα δήμαρχος στον Ορχομενό, Γ. Ταγκαλέγκας στη Λιβαδειά, Γ. Αναστασίου στη ΘήβαΗ Βούλα Καράλη εκλέχθηκε πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού καταγράφοντας μία καθαρή νίκη έναντι του συνυποψηφίου της Γιάννη Νταβαλούμη.
Ο αέρας της πρώτης Κυριακής κεφαλαιοποιήθηκε από την παράταξη # επανεκκίνηση Τώρα με ένα μεγαλειώδες ποσοστό της τάξης του 61,51% που έδωσε τη διοίκηση του Δήμου στην κα Βούλα Καράλη.
Σε δηλώσεις της στο σταρ κεντρικής Ελλάδας η Βούλα Καράλη μίλησε για συναίνεση, συνεννόηση και συνεργασία στη διοίκηση του Δήμου με στόχο την αλλαγή της πορείας του.

Υποψήφιος%Εδρες
ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ61,5111
ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ38,499
Δείτε τις δηλώσεις της κας Βούλας Καράλη:
Το βίντεο είναι από το σταρ κεντρικής Ελλάδας.

Ο  Γ. Αναστασίου επικράτησε άνετα του συνυποψηφίου του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

«Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μια γροθιά», υποστήριξε στις δηλώσεις του στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της Στερεάς Ελλάδας.
Ενσωμάτωση:
02-06 23:1571/71   100,00 %
Υποψήφιος%Εδρες
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ61,2815
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ38,728
Δείτε τις δηλώσεις τους κου Αναστασίου: το βίντεο είναι απο το σταρ κεντρικής Ελλάδας
Στα χέρια του Γιάννη Ταγκαλέγκα περνά ο Δήμος Λεβαδέων που κέρδισε την συνυποψήφιά του Γιώτα Πούλου στο δεύτερο γύρο των εκλογών με μία διαφορά της τάξης των 9 ποσοστιαίων μονάδων.
Στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων ο Γιάννης Ταγκαλέγκας συγκέντρωσε ποσοστό 54,76% περιορίζοντας την συνυποψήφιά του στο 45,24%.
Για το Δήμο Λεβαδέων ανοίγει ο δύσκολος δρόμος της πολιτικής και προγραμματικής σύνθεσης για τη διοίκησή του με το  νέο Δήμαρχο να αναλαμβάνει τη σχετική πρωτοβουλία την επόμενη εβδομάδα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε πανηγυρικό κλίμα έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Γεωργαντά κ. Ταγκαλέγκας τόνισε σε δηλώσεις του στο σταρ κεντρικής Ελλάδας ότι θα κάνει τα πάντα για το καλύτερο των συνδημοτών του .
67/67   100,00 %
Υποψήφιος%Εδρες
ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ54,7611
ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ (ΓΙΩΤΑ) του ΛΕΩΝΙΔΑ45,249
Δείτε τι δήλωσε στο Star ο νέος Δήμαρχος, Ι. Ταγκαλέγκας:
Το βίντεο είναι απο το σταρ κεντρικής Ελλάδας.