...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

17.6.19

Λειτουργία ράμπας ΑΜΕΑ για λουόμενους στην Πλάκα Δήλεσι


Αποτέλεσμα εικόνας για ράμπα ΑΜΕΑ Δήλεσι

Ο Δήμος Τανάγρας έκανε γνωστό ότι τέθηκε σε λειτουργία και την φετινή χρονιά το αυτόματο σύστημα εισόδου – εξόδου ΑΜΕΑ στην παραλία Πλάκα Δηλεσίου (απέναντι από το ΚΑΠΗ Δηλεσίου).
“Το σύστημα εισόδου – εξόδου στην παραλία, είναι Ελληνικής κατασκευής και πατέντα του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μια υπερσύγχρονη ράμπα πρόσβασης πλήρως εξοπλισμένη, καθώς διαθέτει ντουζιέρα και αποδυτήρια καλύπτοντας και εξυπηρετώντας το σύνολο των αναγκών των ατόμων με ειδικές ανάγκες”, σημειώνει ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας.

Και προσθέτει: “Με την λειτουργία του μηχανήματος αυτού, ο Δήμος Τανάγρας προσφέρει πολύτιμη αρωγή στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους”.
Οι ώρες λειτουργίας της ράμπας για τα ΑΜΕΑ στην Πλάκα Δηλεσίου, είναι καθημερινά από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι. Για πληροφορίες και για τον απαραίτητο εξοπλισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθλυνονται  στο ΚΑΠΗ Δηλεσίου. Για τη χρήση της ράμπας, είναι απαραίτητη η παρουσία συνοδού.