...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

1.9.19

Ορκίστηκε η Β. Καράλη και τα μέλη των ΣυμβουλίωνΟρκίστηκαν το Σάββατο η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο «Ευάγγελος Μπασιάκος» παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ Γεώργιου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, πρώην και νυν αιρετών και εκπροσώπων των αρχών ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν οι Δ. Σ. κκ. Γιώργος Σκόπας και Μαίρη Μουτσανά.

Η νέα Δήμαρχος επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση τώρα» δεσμεύτηκε για ακόμα μια φορά να προσχωρήσει σε ένα νέο αναπτυξιακό ξεκίνημα με σεβασμό στον δημότη και μίλησε για έναρξη της προσπάθειας επανεκκίνησης με «τη διάθεση προσφοράς, την όρεξη για δουλειά και την εμπειρία όλων των Δημοτικών Συμβούλων της δημοτικής αρχής και των άλλων συνδυασμών που μαζί με τους πολίτες είναι η μεγάλη οικογένεια του δήμου Ορχομενού».
Και η κ. Καράλη πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τη φθίνουσα πορεία του δήμου και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας».
Όπως είπε προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή αποτελεί αποτελούν η ανασυγκρότηση των διοικητικών υπηρεσιών στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας τους ώστε και να εξυπηρετούνται οι δημότες και «να προωθηθεί δραστικά το σχέδιο για την έξοδο του δήμου από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση» ενώ παράλληλα έδωσε έμφαση στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου.
Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι η πρώτη δράση είναι η προετοιμασία των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά «μια δράση συμβολική του αξίζουν τα παιδιά μας, είναι το μέλλον μας».