...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

1.9.19

Ορκωμοσία του Δημάρχου Γ. Ντασιώτη και των Συμβούλων και ορισμός ΑντιδημάρχωνΒαρύτατο χρέος χαρακτήρισε ο εκ νέου Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης την τρίτη κατά σειρά εντολή των πολιτών και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή για τη διοίκηση του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του ιδίου και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας των βουλευτών, αιρετών και πλήθους δημοτών που είχαν κατακλύσει την κεντρική πλατεία.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ Γεώργιος οι βουλευτές του νομού Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου και Γιώργος Μουλκιώτης και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.
Ο Γιώργος Ντασιώτης ήταν ενωτικός στην ομιλία του καλώντας το σύνολο των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου να συνδράμουν με συνεργασία μακριά από προσωπικές στρατηγικές ανταποκρινόμενοι στην εντολή των πολιτών.

Ο Γ. Ντασιώτης περιέγραψε το δύσκολο περιβάλλον που διέπει την αυτοδιοίκηση σήμερα αλλά και το γενικότερο με την έντονη κρίση σε οικονομικό, θεσμικό αλλά κυρίως κοινωνικό επίπεδο που επηρεάζει όλους τους πολίτες, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της πενταετούς θητείας που έκλεισε και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας περιόδου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημότες για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του και στο συνδυασμό του.
«Οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους με μία ισχυρή εντολή διατυπώνοντας ηχηρά το αίτημα για μία νέα δημοτική θητεία με ήθος, εντιμότητα, διαφάνεια, ταπεινότητα, χρηστή διαχείριση, αποτελεσματικότητα και αξιοκρατία. Η λαϊκή επιθυμία δεν ερμηνεύεται ανάλογα με το πόσο μας βολεύει ή όχι το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας να υπηρετούμε τη λαϊκή εντολή από όποια θέση επέλεξε να μας κατατάξει ο λαός. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να τιμήσω την καθαρή εντολή και να μην ανεχτώ κρούσματα και συμπεριφορές που αποκλίνουν από τις παραπάνω αρχές τις οποίες με προσήλωση υπηρέτησα και υπηρετώ».
Καταλήγοντας ο κ. Ντασιώτης υπογράμμισε: «Θα είμαι ευτυχής αν στο τέλος αυτής της δύσκολης θητείας που μου εμπιστευτήκατε μπορώ να σταθώ απέναντι σας και να σας πω: αγαπητοί μου συνδημότες έκανα για τον τόπο μας λιγότερα από όσα ήθελα περισσότερα όμως από όσα μπορούσα. Αυτό είχε πει και επαναλαμβάνω σήμερα για την τετραετία που έρχεται»

Οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης όρισε τους Αντιδημάρχους
Ο κ. Ντασιώτης σημείωσε σχετικά:
Με σταθερά βήματα, γεγονός που χαρακτηρίζει και τη μέχρι τώρα πορεία μας, ξεκινάμε τη νέα θητεία μας.
Σύνθεση εμπειρίας, με την παραμονή των νυν αντιδημάρχων στη θέση τους, έως 31-8-2020 και αξιοποίηση νέων συμβούλων, με την ανάθεση σε αυτούς σημαντικών αρμοδιοτήτων.
Η εντολή που έχουμε από τους δημότες για δυναμική συνέχεια, απαιτεί βήματα σίγουρα και αποτελεσματικά.
παραμένουν λοιπόν στη θέση τους οι Αντιδήμαρχοι:
1.Γλύκος Ιωάννης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Αναπληρωτής Δημάρχου
2.Μπόγρη Ζαχαρούλα: Πολιτικής Προστασίας.
3.Κοκοράκης Λουκάς: Καθημερινότητας Δ.Ε. Αλιάρτου.
4. Μαλέσης Κων/νος: Καθημερινότητας Δ.Ε. Θεσπιών.
Ορίζονται άμισθοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
1. Αποστόλου Λουκάς, αγρότης, επιχειρηματίας : Εντεταλμένος σύμβουλος αγροτικών Θεμάτων.
2. Θεοδωρογιάννης Ταξιάρχης, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου: Σε θέματα Εξωστρέφειας και συνεργασίας με εμπορικούς συλλόγους και Επιμελητήρια.
3. Ραχούτης Ιωάννης, Μηχανολόγος ΕΜΠ: Εντεταλμένος σύμβουλος στα Τεχνικά έργα και σε ενεργειακές δράσεις
4. Κουτρομάνου Δήμητρα, υπάλληλος ΕΛΤΑ Αλιάρτου. Κοινωνικής Μέριμνας και εθελοντισμού
Καλή Επιτυχία σε όλους !!!!