...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

24.9.19

Σειρά συναντήσεων είχε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκας


Αποτέλεσμα εικόνας για συνάντηση ταγκαλέγκας κουτσουμπας

Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του,  ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Λεβαδέων.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Κουτσούμπα καλή δύναμη για την εκπλήρωση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων σε μια κρίσιμη για τον τόπο εποχή και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στη διάθεση του για μια αγαστή, καρποφόρα και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των πολιτών.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας αντευχήθηκε καλή θητεία και υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της τοπική κοινωνίας.
Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν επίσης, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Τρικαλίτης, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς Υπαστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος Σύρος, ο Διοικητής Ασφάλειας Λιβαδειάς, Αστυνόμος Α’ κ. Γεώργιος Νικολόπουλος και ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς, Υπαστυνόμος Α’ κ. Νικόλαος Μαλέρδος σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Λεβαδέων την προηγούμενη Δευτέρα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Κανέλλο.
Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς και οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων Αθανάσιος Καλογρηάς, Ιωάννης Δήμου, Ιωάννα Νταντούμη, Ιωάννης Αποστόλου, Μάριος Σάκκος, Μιχάλης Σαγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις αναγκαίες παρεμβάσεις και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, καθώς και η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.  Επίσης, συζήτησαν θέματα γενικότερης ευταξίας στην πόλη, όσον αφορά στη κατάληψη κοινοχρήστων δημοτικών χώρων από  τραπεζοκαθίσματα και την παράνομη κατάληψη οδοστρώματος, η λήψη μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα ξεκινήσουν κοινές δράσεις για την ενημέρωση κυρίως των παιδιών για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενημέρωσης για θέματα κατά των ναρκωτικών και για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Τον κ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκε και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ο οποίος έδωσε έμφαση στην λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων στην πόλη.
Η ανάληψη κοινών δράσεων για να καταστεί η πόλη πιο ελκυστική και ανταγωνιστική, οι πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων,  η σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων, η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάκαμψη της εμπορικής δραστηριότητας αποτέλεσαν τους κύριους άξονες της συζήτησης.
Σε ότι αφορά στην συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Αγνιάδη και μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάληψη κοινών δράσεων που θα στοχεύουν στην εξωστρέφεια του Δήμου Λεβαδέων, καθώς και στην τόνωση της επιχειρηματικής δράσης και στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.
Τον Δήμαρχο Λεβαδέων επισκέφθηκε και η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδείας κ. Ευμορφία Βαλλά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα, ανταλλάσοντας απόψεις για θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου, αλλά και της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Νοσοκομείου με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας.