...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

1.10.19

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου καλούν τα συνδικάταΣε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου καλούν τα συνδικάτα.
Στο επίκεντρο της απεργιακής κινητοποίησης βρίσκεται το εργασιακό και συνδικαλιστικό σχέδιο νόμου, που έχει φέρει η κυβέρνηση και το οποίο αποκαλούν «νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες».
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς κήρυξε πανεπαρχιακή 24ωρη απεργία και κάθοδο στο συλλαλητήριο της Αθήνας, με δωρεάν μεταφορά για όσους επιθυμούν.
Το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 10:30 πμ.
Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ καλεί και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Στο δημόσιο τομέα, η ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Τη συμμετοχή του στην κοινοποίηση ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς.
«Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς απαιτεί εδώ και τώρα  την κατάργηση όλων των αντεργατικών τροπολογιών. Είμαστε ενάντια με όλες μας τις δυνάμεις στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, στην ασυδοσία κυβερνήσεων και εργοδοσίας καθώς και σε οποιαδήποτε προσπάθεια περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.