...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

15.10.19

Πιο κοντά η πεζογέφυρα του ΟΣΕ και η υπογειοποίηση οδού στην Αλίαρτο


Αποτέλεσμα εικόνας για Πιο κοντά η πεζογέφυρα του ΟΣΕ και η  υπογειοποίηση οδού στην Αλίαρτο

Ομόφωνα το νέο ΔΣ του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιών έδωσε τη σύμφωνη γνώμη του στο σχέδιο μελέτης που κατέθεσε η ΕΡΓΟΣΕ για την κατασκευή της πεζογέφυρας και της υπογειοποίησης του δικτύου στο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Μούλκι.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλιάρτου Γιώργο Ντασιώτη το έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα της περιοχής πρέπει να διεξαχθεί χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
“Με πολύ σεβασμό στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, στο αφύλαχτο σιδηροδρομικό δίκτυο εντός της Αλιάρτου. Με πολύ αγωνία για πιθανά επόμενα θύματα, μιας και το δίκτυο παραμένει αφύλακτο και επικίνδυνο. Με πολύ άγχος για τους δεκάδες μαθητές και δημότες που το διέρχονται καθημερινά. Με πολύ μεγάλη επιθυμία να λειτουργήσει η Αλίαρτος ως πόλη με απρόσκοπτη και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, όπως επίσης και σύγχρονο Προαστιακό σιδηρόδρομο και με πολύ μεγάλη κατανόηση στην ανησυχία των περιοίκων του σιδηροδρομικού δικτύου, που δικαιούνται αφενός ασφάλεια και αφετέρου πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους, η οποία θα εξασφαλιστεί σύμφωνα με την τέχνη και την επιστήμη των έργων προωθήσαμε και στηρίζουμε, ως δημοτική αρχή, αυτό το μεγάλο έργο πνοής στο κέντρο της Αλιάρτου, το οποίο η ΕΡΓΟΣΕ θα κατασκευάσει και σε κάθε περίπτωση ο Δήμος μας θα συμβάλει ώστε να είναι απολύτως λειτουργικό για όλους”, σημείωσε ο Δήμαρχος Γ. Ντασιώτης.