...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

10.10.19

Συνάντηση του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων Γ. Ντασιώτη με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας


Αποτέλεσμα εικόνας για Συνάντηση του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων  Γ. Ντασιώτη με την ηγεσία της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Βοιωτίας

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας  Ταξίαρχο Νικόλαο Τρικαλίτη  και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Μπακούμη  είχε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης.
Οι δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του και συζήτησαν μαζί του θέματα της αρμοδιότητας τους που αφορούν το Δήμο μας.
Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα παραβατικότητας των Ρομά που απασχολούν την πόλη της Αλιάρτου, καθώς και κυκλοφοριακά προβλήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό, όπως επίσης και ζητήματα αστυνόμευσης των οικισμών από διαρρήκτες που δρουν κατά διαστήματα.

Ο κ. Ταξίαρχος αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες που κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και επεσήμανε την καλή συνεργασία που έχει η υπηρεσία του με το Δήμο  μας.
Από την πλευρά του ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων με την Αστυνομία, καθώς επίσης ότι είναι αρωγός στις προσπάθειές της.
Παράλληλα δεσμεύτηκε ο,τι ,σε συνεργασία με τους άλλους Δημάρχους του Νόμου, θα μεταφέρουν στην πολιτική ηγεσία το ζήτημα της ενίσχυσης της Αστυνομικής Δύναμης στο Νομό Βοιωτίας.

Περισσότερα ΕΔΩ