...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

29.10.19

Τάμτα και «Λευκή Νύχτα» έφεραν χιλιάδες κόσμου στη Λιβαδειά

Πλημμύρισε από κόσμο η Λιβαδειά, το βράδυ του Σαββάτου.  Χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες, από την ευρύτερη περιοχή τη Στερεάς, συμμετείχαν στη «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς με τη στήριξη Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Επιμελητηρίου.
Ένα μεγάλο event που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων. Μια γιορτή που αγκάλιασε όλο το κέντρο της πόλης με πολλά παιχνίδια, για μικρούς και μεγάλους. Μια ευκαιρία για έξοδο από πολίτες κάθε ηλικίας, που με σύμμαχο τον καιρό, κατέκλυσαν όλα τα καφέ και καταστήματα εστίασης.
Παράλληλα επωφελήθηκαν, όσοι ήθελαν να κάνουν αγορές, από τις προσφορές των καταστημάτων.
Και αυτή τη χρονιά η διοργάνωση στόχευε στην τόνωση της τοπικής αγοράς, την προβολή της και στη διασκέδαση του καταναλωτικού κοινού ως ανταπόδοση της στήριξης τα καταστήματα της πόλης.
Η βραδιά έκλεισε με συναυλία πολλών ντεσιμπέλ από την εκρηκτική Τάμτα, στην κεντρική πλατεία, που γέμισε ασφυκτικά από νέες και νέους της περιοχής.
Πλήρως ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και οι διοργανωτές που τόνισαν τα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας των τοπικών φορέων.
Την αντίθεσή του στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», εξέφρασε και φέτος το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων που είχε απευθύνει κάλεσμα στους εμποροϋπαλλήλους να μη δεχτούν να δουλέψουν μέχρι τα μεσάνυχτα και να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία στον πεζόδρομο της Μπουφίδου.