...Συνεχίζουμε εδώ!

aliartospress.gr

1.10.19

Με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φ. Παπαθωμά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ.Α.Α. Γ. ΣταθάςΤην επίσκεψη του νέου Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, κ. Γιάννη Σταθά, συνοδευόμενου από τον Αντιδήμαρχο, κ. Πάστρα Ιωάννη και τον Αναπληρωτή Προιστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. Πραγματοποιήθηκε μία συζήτηση για όλα τα δεδομένα του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.
«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον αγαπητό φίλο και νέο Δήμαρχο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά, καθώς και τον Αντιδήμαρχο, κ. Πάστρα Ιωάννη και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας. Ένας εποικοδομητικός διάλογος έγινε σήμερα σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας και φιλίας που είχαμε με το Γιάννη τα προηγούμενα χρόνια” τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά.
Και συμπλήρωσε:
“Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Προγραμματικές Συμβάσεις 600.000 ευρώ κι ένα μεγάλο έργο που αφορά το δρόμο για το Χιονοδρομικό Κέντρο το οποίο και ολοκληρώθηκε, δόθηκαν στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
Με το φίλο Δήμαρχο, Γιάννη Σταθά, συζητήσαμε έργα ανάπτυξης και τρόπους υλοποίησής τους για το Δήμο του Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας. Έργα αναπτυξιακά κι έργα καθημερινότητας .
Επίσης, δρομολογήθηκαν δράσεις και ενέργειες που αφορούν μεγάλα ζητήματα τα οποία ταλαιπωρούν το Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας. Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης προς όφελος πάντα των πολιτών», .