...Συνεχίζουμε εδώ!

27.11.19

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν εκπρόσωποι των Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου,13ου και ειδικού Νηπιαγωγείου


Αποτέλεσμα εικόνας για ταγκαλέγκας

Με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα  συναντήθηκαν εκπρόσπωοι του 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς οι οποίοι συζήτησαν μαζί του για τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και εξέθεσαν τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια των παιδιών.
Εστίασαν κυρίως σε τεχνικά ζητήματα του αύλειου χώρου, και του χώρου εκδηλώσεων, προσκομίζοντας επικουρικά, υπόμνημα με φωτογραφίες των χώρων.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την επίσκεψή τους, δεσμεύτηκε να είναι παρών στην αυτοψία που θα διενεργήσει η Τεχνική Υπηρεσία, ώστε σε συνεργασία με το Σύλλογο αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό να διαβαθμιστούν οι ανάγκες και να αποφασιστούν οι παρεμβάσεις που είναι πρωτίστως αναγκαίες για την ασφάλεια των παιδιών.
Επίσης τον Δήμαρχο Λεβαδέων επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του εκπαιδευτικού προσωπικού του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς και του ειδικού Νηπιαγωγείου.

Συζήτησαν μαζί του για τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και εξέθεσαν τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης και αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών και στην προσβασιμότητα των χώρων από τα παιδιά του ειδικού Νηπιαγωγείου.
Εστίασαν κυρίως σε τεχνικά ζητήματα του ενοικιαζόμενου κτηρίου καθώς και του αύλειου χώρου, προσκομίζοντας   φωτογραφίες των χώρων.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την επίσκεψή τους, εξήγησε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να προκηρυχθεί διαγωνισμός για ενοικίαση κατάλληλων κτηρίων με σύγχρονες προδιαγραφές, συνεπώς επίκειται μετακίνηση κάποιων Νηπιαγωγείων σε καινούριους χώρους. Δεσμεύτηκε αφού μελετήσει τα στοιχεία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, να αποφασιστούν οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια και τις ανάγκες των παιδιών.